Anton vitriini 7.4 jaloilla

Tyylikäs kapea vitriini korkeilla jaloilla.

Anton kapea vitriini valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista. Vitriinin muotoilu on ajaton ja moderni. Vitriinin runko on aina valkoinen, mutta voit valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kaunis vitriini.

978,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Vitriinin mitat:

Leveys: 50cm

Korkeus: 185cm

Syvyys: 49cm

Vitriinin sisämitat:

Leveys: 46,5cm

Hyllyväli: 23-33cm (Riippuen hyllyn asetetusta korkeudesta)

Syvyys: 49cm


Tuotteen tiedot

Tyylikäs kapea moderni Anton vitriini säädettävillä lasihyllyillä on upea tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Vitriinin lasihyllyillä säilytät upeasti koriste-esineitä, ja valokuvia tai mitä vain muuta kaunista. Vitriinin ala-osassa on kaksi tukevaa laatikkoa joissa säilytät tavarat joiden ei tarvitse olla näytillä. Korkeiden puujalkojen ansiosta pääset siivoamaan ja imuroimaan helposti vitriinin alta. Laatikot sekä ovi toimii laadukkaalla push-open mekanismilla, joten ne sulkeutuvat ja aukeavat vaivattomasti kevyesti painamalla. Tilaa oma valmiiksi kasattu vitriinisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot: 

Materiaalit: Vitriinin runko tukevasta MFC-kalustelevystä, jalat valkoiseksi maalatusta massiivipuusta ja oven karmit sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Vitriini toimitetaan valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee itse kiinnittää kotona paikalleen ruuvein.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton vitriini 7.4 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista