Midway tuoli

Polyrottinki ruokapöydän tuoli terassille tai puutarhaan.

Midway ruokapöydän tuolit valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla laadukkaista ja huoltovapaista materiaaleista. Tilaa siis uudet polyrottinkiset ruokapöydän tuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

295,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 62cm
Syvyys: 67cm
Korkeus: 92cm
Istuinkorkeus: 48cm

Tuotteen tiedot

Moderni kesäkaluste ruokapöydän tuoli Midway tyylikkään keveällä muotoilulla. Vaikka tuolin muotoilu onkin keveän skandinaavinen, niin siitä huokuu perinteistäkin fiilistä. Midway kesätuolin runko on ruostumatonta alumiinia ja punos pyöritettyä synteettistä rottinkia. Pyörittämisen ansiosta polyrottinkiin on saatu uniikki ja luonnollinen tyyli.

Tuoliin on valittavissa kaksi eri väritystä, joko rauhallinen beigen sävyinen polyrottinki tai upea rusehtava Naturelli sävy.

Tuolien alumiinirunko yhdistettynä polyrottinkipunokseen yhdessä luovat upean ja tasapainoisen tuotteen. Midawy ruokapöydän tuolit sopivat upeasti vaikka tiikkisten ruokapöytiemme kanssa, rakenna mieleisesi kokonaisuus ja tilaa uudet kesäkaluste ruokapöydän tuolisi jo tänään.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumatonta alumiinia.

Punos: Läpivärjätty polyrottinki jossa UV-suojaus.

Pehmuste: Erikoisvaahto täyte joka verhoiltu laadukkaalla Olefin kankaalla.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Midway tuoli
Arviosi
Miday ruokapöydän tuolit ovat täysin huoltovapaita. Puhtaana rungon sekä polyrottingin pidät parhaiten kostealla liinalla pyyhkien. Myös tuolin istuinpehmusteesta saat lian helposti pois kostealla liinalla pyyhkimällä. Talvisin tuolit tulee peittää suoraan jatkuvalta lumelta ja kosteudelta. Talvisin tuolien pehmusteet tulee säilyttää kuivissa tiloissa.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista