Alvena tuoli

Pinnatuolit terassille ja puutarhaan useissa väreissä

Nyt halutut pinnatuolit on myös saatavana kodin terassille tai vaikkapa mökin verannalle. Tuolit valmistetaan huoltovapaasta ja ruostumattomasta alumiinista. Tilaa uudet kesätuolit haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

310,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 55,5cm
Syvyys: 45,5cm
Korkeus: 94,5cm
Istuinkorkeus: 44cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Upeat pinnatuolit ovat peräisin 1930-luvulta, mutta ennen niitä ei ole valmistettu materiaaleista jotka kestäisivät myös ulkokäytössä. Alvena kesäkaluste pinnatuolit sopivat niin puisten kuin alumiinistenkin pöytien kanssa, tai yksittäiseksi yksityskohdaksi kodin puutarhaan tai terassille. Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna hitsatulla alumiinirungolla, hinta sisältää pehmusteen. Tilaa Alvena kesätuolit verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Alvena kesäkaluste tuolit valmistetaan ruostumattomasta alumiinista, tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna sisältäen laadukkaan UV-suojatun pehmusteen. Alumiini on maalattu pulverimaalilla upeisiin eri väreihin. 

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Alvena tuoli
Arviosi
Brafabin valmistamat Alvena puutarhakaluste tuolit ovat täysin huoltovapaita. Ruostumattoman alumiinirungon ansiosta tuoleja ei tarvitse kuin puhdistaa. Parhaiten tuolit saat puhdistettua vedellä ja pehmoisella sienellä, lika lähtee maalatun alumiinin pinnasta helposti. Talvisin tuolit voi säilyttää vaikka ulkona, kunhan ne peittää asianmukaisesti suojaan lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden