Jensen Carat active2 moottorisänky

Upea Norjassa valmistettu Jensenin Luxus moottorisänky.

Carat moottorivuoteesta ei oiken puutu enää mitään, sillä sen kaikki materiaalit ja mekanismit ovat testattuja ja huippulaatuisia. Jensen valmistaa vuoteita jossa niin keho kuin mielikin lepää.

4 199,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Moottorisänkyjen mitat:

80x200cm

90x200cm

105x200cm

120x200cm


Tuotteen tiedot

Mikä sen mukavampaa, kun illalla istahtaa ennen nukkumaanmenoa omaan sänkyyn, nostaa pääpuolta hieman ylöspäin ja nauttia rauhoittava hetki vaikka mukavan kirjan äärellä tai keskustellen kumppanin kanssa. Carat moottoriänkyä säädät portaattomasti kahden vahvan, mutta hiljaisen mottorin avulla.

Jensenin valmistama Carat moottorisänky huippulaadukkailla materiaaleilla ja miellyttävästi kropan muotojen mukaan muotoutuvalla Aloy täysprogressiivisella pussijousituksella.(14cm korkea)

Jensen Carat moottorisängystä uskallamme jo väittää, että sänky ei tästä enää paremmaksi muutu, sillä kymmenien vuosien tuotekehitys, oikeanlaiset materiaalit sekä upea ajaton tyyli yhdessä luovat tämän runkopatjojen lippulaiva mallin.

Jensenin suunnitteleman Aloy pussijousituksen ansiosta sängyllä maaten vuode tuntuu vakaalta etkä tunne siinä häiritsevää sivuttaisliikettä eivätkä paikat puudu nukkuessa. Carat moottorivuoteessa saat niin ergonomian, kuin ulkonäönkin puolesta juuri sellaisen vuoteen kuin tahdot. Carat säätösänkyihin on valittavissa useita eri kangas värejä sekä jalkavärejä ja materiaaleja. Jousistoon on myös valittavissa neljä eri jäykkyysvaihtoehtoja.

Jensenin kehittämä vyöhykejärjestelmä antaa tarvittavan tuen koko vartalolle kun lepäät ja nukut kiireisen arjen keskellä. Carat säätösängyn ristiseläntuki yhdistettynä pehmoiseen ja miellyttävään hartiavyöhykkeeseen yhdessä mahdollistavat aivan uudenlaisen nukkumiselämyksen. Laadukkaan pussijousituksen tehtävänä on siis kannatella vartaloa juuri sieltä kuin tarve on. Ihmisethän ovat eri kokoisia sekä muotoisia joten on tärkeää, että jokainen nukkuja saa tarvittavan tuen ja näin levättyä läpi yön rahallisesti ja ergonomisesti.

Nukuitpa sitten kyljellään tai seljällään niin Jensenin Carat moottorivuode sopii juuri sinulle. Jousiston jäykkyyksiä löytyy 4 erilaista, pehmeä, medium, kova tai erittäin kova.

Valitse siis uuteen Jensenin valmistamaan säätösänkyyn mieluisa koko, väri ja jäykkyys ja tilaa huippulaadukas moottorisänky verkkokaupastamme kotiintoimitettuna tai tervetuloa myymäläämme kokemaan uuden ajan runkopatja.

Huomioitavaa:

-Moottorisängyssä on sisäänrakennettu headrest toiminto jolla mukautat sänkyäsi siten, että niska on aina rennossa ja luonnollisessa asennossa kun istut sängyllä.

-Sängyn alla on pieni valaisin jolla tuot niin tyyliä makuuhuoneeseen, mutta myös yöllä valoa tarvittaessa ei kumppani herää pieneen yönvaloon sängynalla.

-Carat moottorisängyn pää ja jalkopäätä voit säätää samanaikaisesti tai eriaikaan täysin portaattomasti.

-Ostaessasi kaksi moottorivuodetta, voit synkronoida ne yhteen niin, että yhdellä säätimellä säädät molempia sänkyjä samanaikaisesti niin, että ne pitävät saman kaltevuuden.

-Sähkökatkon sattuessa, moottorisängyn hätätoiminto laskee vuoteen automaattisesti makuuasentoon.

-Muistitoiminnon avulla lempiasento on vain yhden napin painalluksen päässä.

-Puhelinsovelluksen avulla säädät helposti vuodettasi ilman kaukosäädintä.

-Säädä vuodetta puheohjauksen avulla.

Tekniset tiedot:

Runko: Kertopuu/massiivipuu runko 25vuoden takuulla.

Jousitus: kaksikerroksinen pussijousitus jonka ansiosta nukkujan vartalo uppoaa sänkyyn miellyttävästi saaden kuitenkin ideaalin tuen koko vartalolle. Jousituksella on 25vuoden takuu.

Verhoilu: Laadukas ja piukkapunoksinen Joutsenmerkillä merkattu verhoilukangas useissa eri väreissä.

Takuu: 5-vuoden täystakuu sekä 25-vuoden runko-, sekä jousitakuu.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jensen Carat active2 moottorisänky
Arviosi
Jensen Norja.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista