Eden1 moottorisänky 80-90cm

Pussijousitettu edullinen Suomessa valmistettu moottorisänky.

Eden moottorisänky valmistetaan Suomessa Hilding andersin Närpiö tehtailla laadukkaista materiaaleista. Pussijousitetussa moottorisängyssä vartalo lepää oikeassa asennossa ja heräät uuteen päivään levänneenä ja pirteänä.

898,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Moottorisänkyjen mitat:

Leveys: 80cm / 90cm

Pituus: 200cm

Korkeus: Kokonaiskorkeus 48cm (Jalat 23cm, alarunko 12cm, joustipatja 18cm, petauspatja 5cm)


Tuotteen tiedot

Edullinen Suomessa valmistettu Eden1 moottorisänkypaketti tukevalla vartalon mukaan mukautuvalla pussijousituksella. Moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä ja sisustuksellisesti kauniilla tumman harmaalla kankaalla, tämä sänky ei siis ole vain miellyttävän tuntuinen vaan myös sisustus elementtinä näyttävä.

Moottorisängyssä on tukeva ala-pohja jossa tukeva puinen säleikkö ja sen päällä koteloitu pussijousi patja. Sängyn jalkapäädyssä on metalli joka pitää patjan paikoillaan kun sänkyä säädetään. Pussijousitettu joustipatja on jäykkyydeltään medium, sänky soveltuu eri kokoisille ja muotoisille nukkujille. Joustipatjan päällä on joustokangas joka takaa pussijousituksen toiminnan niinkuin kuuluu. Jousituksella on 15-vuoden katkeamattomuustakuu.

Petauspatjana Eden1 vuoteissa on 50mm profiloitu vm patja. Petauspatjan toinen puoli on hieman pehmeämpi kuin toinen, näin nukkuja saa itse viimeisteltyä sängyn pintapehmeyden oman maun mukaan.

Säätösängyn pääpäätyä sekä jalkapäätyä voit säätää erikseen helposti nappia painamalla, mutta voit säätää myös molempia puolia samanaikaisesti halutessasi. Valitse joko 80cm tai 90cm leveä moottorisänky ja tilaa se verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Eden1 säätösänky on järkiostos.

Tekniset tiedot:

Runko: Jalat mustaksi maalattua puuta ja alarunko kertopuuta ja massiivipuuta 15-vuoden takuulla.

Jousitus: Koteloitu pussijousitus 15-vuoden takuulla.

Verhoilu: Piukkapunoksinen tyylikäs tummanharmaa verhoilu.

Petauspatja: 50mm profiloitu vm.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin jalat irrallaan, jalat pyöritetään helposit paikoilleen ilman työkaluja. Virtajohto kiinni seinään ja sänky on käyttövalmis.

Toimituksen sisältö: Jalat, alarunko, pussijousitettu joustinpatja, 50mm petauspatja, sähkösäädin.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eden1 moottorisänky 80-90cm
Arviosi
Petauspatjan kengas on irroitettava ja pestävissä 60asteessa pesukoneessa. Patjan verhoilua suositellaan imuroitavaksi arki siivouksen ohessa puhtaaksi pölystä. Tuulettaminen suositeltavaa.
Hilding anders Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista