Eden6 jenkkisänky 160-180cm - Unituli

Suomessa valmistettu pussijousitettu jenkkisänky 160cm tai 180cm

Eden6 jenkkisänky valmistetaan laadukkaista materiaaleista Suomen Närpiössä. Tilaa uusi parivuode jenkkisänkysi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 939,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Jenkkisänkyjen mitat:

Pituus: 200cm

Leveys: 160cm tai 180cm

Korkeus: Kokonaiskorkeus ilman petauspatjaa 64cm (Jalat 13cm, alarunko 28cm, ylärunko 23cm)


Tuotteen tiedot

Laadukas Suomessa valmistettu Eden6 jenkkisänky korkealla pussijousituksella. Eden jenkkisängyn ala-rungossa on tukeva bonnel jousisto luomassa pohjajoustoa sekä tukevuutta ja sen päällä olevassa joustinpatjassa on korkea kehon mukaan mukautuva 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Viiden vyöhykkeen ansiosta patja tarjoaa oikeanlaista tukea koko vartalolle.

Eden 6 jenkkisänkyyn on valittavissa kaksi eri jäykkyyttääm medium ja hard, näin eri kokoisille ja muotoisille nukkujille saadaan oikeanlainen ja oikean jäykkyinen vuode. 

Valitse jenkkisänkyyn leveydeksi joko 160cm tai 180cm ja valitse mieluisa väri neljästä eri vaihtoehdosta. Tilaa uusi jenkkisänkysi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Viimeistele vuoteesi laadukkaalla petauspatjalla.

Prof vm 50: Profiloitu vaahtomuovi, jonka päällä pestävä joustokangas. Sisuksen toinen puoli on sileä ja toinen profiloitu. Profilointi lisää hengittävyyttä. Paksuus 50mm.

Prof vm 80: Profiloitu vaahtomuovi, jonka päällä pestävä joustokangas. Sisuksen toinen puoli on sileä ja toinen profiloitu. Profilointi lisää hengittävyyttä. Paksuus 80mm

Comfort: Comfort petauspatjan täyte on stylex vaahtoa. Vaahto on korkeakimmoinen ja kantava. Sisuksen toinen puoli on sileä ja toinen profiloitu. Profilointi lisää hengittävyyttä. Päällinen pestävissä 60c. Paksuus 70mm.

Premium: Premium petauspatjan täyte on stylex vaahtoa. Vaahto on korkeakimmoinen ja kantava. Sisuksen toinen puoli on sileä ja toinen profiloitu. Profilointi lisää hengittävyyttä. Päällinen pestävissä 60c. Paksuus 90mm.

Exclusive: Exclusive petauspatja on viskoelastinen. Petauspatja muotoutuu kehosi mukaan. Sisuksen toinen puoli on sileä ja toinen profiloitu. Profilointi lisää hengittävyyttä. Päällinen pestävissä 60c. Paksuus 90mm.

Tekniset tiedot:

Runko: Tukeva kertopuu/massiivipuu runko 20vuoden katkeamattomuus takuulla.

Jousisto: Alarungossa tukeva bonnel jousitus ja joustipatjassa 5-vyöhykkeinen tukeva pussijousitus. Jousistolla 20 vuoden katkeamattomuustakuu.

Petauspatja: Valintasi mukaan.

Verhoilu: Kaunis ja sisustuksellinen piukkapunoksinen kangas.

Jalat: puujalat.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin jalat irrallaan, kiinnitys helppoa ja vaivatonta.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eden6 jenkkisänky 160-180cm - Unituli
Arviosi
Petauspatjan päälliset on pestävissä pesukoneessa. Sängyn verhoilua suositellaan imuroitavaksi normaalin arki siivouksen ohella puhtaaksi pölystä.
Hilding anders Suomi.