Eden1 jenkkisänky

Kotimainen 120cm ja 160cm jenkkisänky netistä.

Hilding Anderssin valmistama edullinen pussijousitettu jenkkisänky. Eden1 sarjan jenkkisänky on oiva valinta vaikka opiskelija asuntoon sen edullisen hintansa ja laadukkaiden ja pitkäikäisten materiaaliensa ansiosta. Tilaa uusi jenkkisänkysi meiltä kotiintoimitettuna sisältäen kaiken mitä tarvitset, jalat patjat sekä petauspatjan.

703,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Jenkkisänkyjen mitat:

Leveys: 120cm / 160cm

Pituus: 200cm

Korkeus: Kokonaiskorkeus 58cm (14cm jalat / 22cm alarunko / 17cm joustipatja / 5cm petauspatja)


Tuotteen tiedot

Suomessa valmistettu pussijousitettu jenkkisänky tyylikkäällä tumman harmaalla verhoilulla. Jenkkisänky on normaalia runkosänkyä hieman korkeampi ja kookkaamman näköinen, mutta toimintaperiaate ja jousitus on samanlainen. 

Kotimaisessa Eden1 jenkkisängyn alarunko on valmistettu tukevasti puusta/kertopuusta, alarunko nostaa sängyn korkeutta verrattain perinteiseen runkopatjaan. Sen päällä pussijousitettu joustipatja jonka ansiosta vartalo rentoutuu siinä ergonomisesti pitäen selkärangan suorassa ja linjassa hartianseudun kanssa. Nukkujan koosta ja vartalon mallista riippumatta Eden1 jenkkisängyn pussijousitus toimii varmasti ja keho rentoutuu ja lepää niin kuin pitää. Joustipatjan päällä on joustokangas jonka ansiosta pussijousitus toimii niin kuin pitää eikä rajoitu joustamattomaan kankaaseen ja vartalo pääsee hieman uppoutumaan patjaan.

Petauspatjana Eden1 jenkkisängyssä on profiloitu 50mm vaahtomuovi petauspatja pehmoisella kankaalla. Profiloitu petauspatja tarkoittaa sitä, että sen toinen puoli on "munakenno" pintainen ja toinen puoli tasainen. Puoli jossa on munakennomainen pinta on hieman pintapehmeämpi kuin tasainen, näin viimeistelet nukkumismukavuuden oman mielen mukaan.

Tilaa siis uusi Suomessa valmistettu pussijousitettu jenkkisänkysi joko 120 tai 160cm leveänä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Luota kotimaiseen laatuun.

Tekniset tiedot:

Runko: Tukeva puu / kertopuurunko 15vuoden katkeamattomuus takuulla.

Jousitus: Vartalon mukaan mukautuva pussijousitu.

Petauspatja: 50mm profiloitu vaahtomuovi sijauspatja. Patjan päälinen on irroitettavissa ja pestävissä 60asteessa pesukoneessa.

Jäykkyys: Jenkkisängyn jäykkyys on keskikova, sänky on ideaali 55-90kg nukkujalle.

Verhoilu: Piukkapunoksinen tummanharmaa verhoilukangas.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin jalat irrallaan, muuten käyttövalmiina.

Toimituksen sisältö: 14cm mustat puujalat, alarunko, pussijousitettu joustipatja sekä 50mm petauspatja.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eden1 jenkkisänky
Arviosi
Petauspatjan verhoilu irroitettava ja pestävä 60asteessa pesukoneessa. Tuulettaminen myös suositeltavaa. Sängyn verhoilua suositellaan myös imuroitavaksi puhtaaksi pölystä arki siivouksen ohella.
Hildin anders Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista