Nimes pöytä + 6 Delia tuolia

Modernin kuuden hengen puutarhakaluste ruokailuryhmä terassille.

Ruotsalaisen Brafabin valmistama laadukas kesäkaluste ruokailuryhmä modernin yksinkertaisella muotoilulla. Nimes ruokapöytä ja Delia tuolit valmistetaan täysin huoltovapaista materiaaleista, joten niistä on iloa vuosiksi eteenpäin uudenveroisina. Valitse sopiva väri ja tilaa uusi kesäkaluste ruokailuryhmäsi meiltä kotiin toimitettuna.

1 219,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 200cm

leveys: 97cm

Korkeus: 73cm

Tuolien mitat:

Leveys: 47cm

Syvyys: 58cm

Korkeus: 82cm

Istuinkorkeus: 43cm


Tuotteen tiedot

Laadukas kesäkaluste ruokailuryhmä kuudella Delia tuolilla. Nimes ruokapöytä ja Delia tuolit valmistetaan kokonaisuudessaan pulverimaalatusta alumiinista. Niin pöydän kuin tuolienkin muotoilu on ajattoman moderni, siksi se sopiikin upeasti modernin kodin terassille tai parvekkeelle. Valitse tähän kuuden hengen kesäkaluste ruokailuryhmääsi mieluisa väri ja tilaa se verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

Nimes ruokapöydän kansi on valmistettu "alumiini laudoista" joiden pinnalla on puusyy jäljitelmä joka luo sille uniikkia tyyliä ja "lämpöä". Alumiini on materiaalina hyvä, sillä se ei kuumassakaan auringonpaisteessa kuumene niinkuin monet muut materiaalit.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton pulverimaalattu alumiini.

Tuotteen toimitus: Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöytä jalat irrallaan.

Toimituksen sisältö: Nimes 200cm ruokapöytä ja 6 Delia käsinojallista tuolia.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nimes pöytä + 6 Delia tuolia
Arviosi
Puhdista tuolien sekä pöydän ruostumaton alumiinirunko helposti kostealla liinalla pyyhkien. Pulverimaalattu alumiini ei ime likaa itseensä, joten sen puhdistaminen on helppoa. Ruokapöydän ja tuolit voit säilyttää talvet vaikka ulkona peitettynä kalustesuojillamme, tai sitten voit siirtää ne kuiviin tiloihin talven ajaksi.
Brafab Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista