Everest ruokapöytä 220cm

Everest ruokapöytä 220cm

Brutus pöytä 220cm

Brutus pöytä 220cm

Everest ruokapöytä 280cm

Suuri tiikkinen terassikaluste ruokapöytä lankkukannella.

Everest tiikkinen kesäkaluste ruokapöytä on hulppea ja laadukas tuote. 280cm ruokapöydän ympärille mahtuu suurempikin perhe nautiskelemaan kesäisiä grilliherkkuja. Tilaa oma pöytäsi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

2 190,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 280cm
Leveys: 100cm
Korkeus: 74cm

Tuotteen tiedot

Upea ja suuri tiikkinen ruokapöytä terassille ja puutarhaan. Everest lankkupöytä on valmistettu todella tukevasti laadukkaista materiaaleista. Tiikki on FSC-sertifioitua, joten se on luonnonmukaista ja sen alkuperä pystytään aina jäljittämään. Tilaa paksu kantinen kesäkaluste lankkupöytä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Valimistusmateriaali: FSC-sertifioitu teak

Tuotteen kasaus: Pöytä toimitetaan kotiin jalat irrallaan.

Kaikki tiikki-puu puutarhakalusteet tulevat Brafabin sertifioiduilta plantaaseilta indonesiasta. Tiikki on paras pestä puulle tarkoitetulla puhdistusaineella. Kevyt lika, kuten pöly voidaan putsata lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kastele tiikki hyvin ennen pesemistä niin, että puun pinta muuttuu hieman pehmeäksi. Jos puunsyyt nousevat himean ylös pesun jälkeen, käy pöydänpinta kevyesti läpi pehmeällä hiomapaperilla. Naturelli tiikki kalusteisiin on tehty vettä hylkivä käsittely joten normaali vesipesu miedon saippuan avulla riittää. Tiikki kesäkalusteet voi öljytä Brafabin teakki öljyllä. Valkopigmentoidut tiikki kalusteet tulee pestä lämpimällä vedellä, miedolla pesuaineella ja pehmeällä sienellä. Ethän käytä öljymäisiä puhdistus tai hoitaineita pitääksesi valkoisen pigmentin kalusteissa. Harmaantunut tiikki on paras puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Käytäthän Brafabin valmistamia teakin suoja-aineita ylläpitääksesi likaa ja vettä hylkivää pintaa.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista