Chios ruokapöytä

Chios ruokapöytä

Brutus pöytä 220cm

Brutus pöytä 220cm

Everest ruokapöytä 220cm

Tukeva tiikkinen lankkupöytä terassille ja puutarhaan.

Upea Everest tiikkinen terassikaluste ruokapöytä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla tukevasti ja laadukkaista materiaaleista. Tilaa omasi kotiintoimitettuna.

1 980,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 220cm
Leveys: 100cm
Korkeus: 74cm

Tuotteen tiedot

Tukeva tiikistä valmistettu lankkupöytä kestää kovaa käyttöä. Paksu premium tiikkikansi ja tyylikkäät ristikkojalat yhdessä luovat uniikin tyylin pöydälle. Everest tiikki pöytä valmistetaan FSC-sertifioidusta tiikistä ja jokainen Brafabin valmistama tiikkipöytä pystytään jäljittämään aina valmistushetkeen asti. Tilaa luonnonmukainen tukeva tiikkinen ruokapöytä terassillesi kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot:

Valmistusmateriaali: FSC-sertifioitu premium teak

Tuotteen kasaus: Ruokapöytä toimitetaan kotiin jalat irrallaan.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Everest ruokapöytä 220cm
Arviosi
Kaikki tiikki-puu puutarhakalusteet tulevat Brafabin sertifioiduilta plantaaseilta indonesiasta. Tiikki on paras pestä puulle tarkoitetulla puhdistusaineella. Kevyt lika, kuten pöly voidaan putsata lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kastele tiikki hyvin ennen pesemistä niin, että puun pinta muuttuu hieman pehmeäksi. Jos puunsyyt nousevat himean ylös pesun jälkeen, käy pöydänpinta kevyesti läpi pehmeällä hiomapaperilla. Naturelli tiikki kalusteisiin on tehty vettä hylkivä käsittely joten normaali vesipesu miedon saippuan avulla riittää. Tiikki kesäkalusteet voi öljytä Brafabin teakki öljyllä. Valkopigmentoidut tiikki kalusteet tulee pestä lämpimällä vedellä, miedolla pesuaineella ja pehmeällä sienellä. Ethän käytä öljymäisiä puhdistus tai hoitaineita pitääksesi valkoisen pigmentin kalusteissa. Harmaantunut tiikki on paras puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Käytäthän Brafabin valmistamia teakin suoja-aineita ylläpitääksesi likaa ja vettä hylkivää pintaa.
Brafab Sweden.