Bee Happy mekanismituoli - BD Möbel

Upea laadukkaista materiaaleista valmistettu Bee Happy mekanismituoli.

BD-möblerin valmistama laadukas ja todella mukava ja ergonominen Bee-happy tuoli aidolla Tribe nupukkinahalla. Tilaa uusi lepotuolisi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

2 840,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 79cm
Syvyys: 78cm
Korkeus: 107cm

Tuotteen tiedot

Huippu mukava BD-möblerin valmistama Bee Happy mekanismituoli laadukkaalla ja helppokäyttöisellä mekanismilla. Tuolin selkänojaa säädät portaattomasti taakseppäin painamalla tuolin sivussa olevasta nappulasta ja työntämällä selkänojaa kevyesti taaksepäin. Niskatuen kulmaa ja korkeutta saat helposti myös säädettyä nostamalla ylös ja alas ja työntämällä eteen tai taaksepäin.

Tribe nahka on aitoa nupukkinahkaa jonka pinta on elävämpi ja värivaihteluja esiintyy enemmän kuin muissa nahoissa. Tribe nupukkinahan ominaisuuksiin kuuluu elävä pinta jossa on kauniisti eri värisiä kohtia. Nupukkinahka on tyylikäs verhoilu jossa on luonnetta ja aitouden sekä laadun tuntee heti siihen istuessa.

Bee happy tuoliin istuessa tunnet laadun ja ergonomian, tässä tuolissa istut pitkään ilman paikkojen puutumista lukien hyvää kirjaa tai vaikka elokuvaa katsoen. Kauniit yksityiskohdat tuolissa luo sille uniikin upean ja arvokkaan tyylin. Tilaa uusi laadukas mekanismituolisi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

Myymälöistä ostaessa Bee happy tuoliin on valittavissa useita satoja eri verhoilu vaihtoehtoja. Hinta kankaisena alkaen 1940€. Keinu lukituksella +190€. Rahi myydään erikseen!

Tekniset tiedot:

Runko: massiivipuu / vaneri.

Pehmusteet: Puristettu kylmävaahto joka pitää todella hyvin muotonsa.

Verhoilu: Aito tribe nahka.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin jalka irrallaan, kiinnitys helppoa ja vaivatonta.

Toimituksen sisältö: Bee hapy mekanismituoli, rahi myydään erikseen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bee Happy mekanismituoli - BD Möbel
Arviosi
Bd-möbler.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista