Anton tv-taso 5.5 jaloilla

Moderni tv-taso maitolasiovilla kotiintoimitettuna.

Anton tv-taso 5.5 on upea muotoli ja laadukkaat materiaalit. Yhdistele muun Anton sarjan kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus kotiintoimitettuna.

483,75 € Normaali hinta 645,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Tv-tason mitat:

Leveys:  150cm

Korkeus: 50cm

Syvyys:   49cm

Avo-osien mitat: (ovien takan)

Leveys:  150cm

Korkeus: 50-58cm (Riippuen hyllyjen asettelusta)

Syvyys:   49cm


Tuotteen tiedot

Anton tv-taso on tyylikäs ja moderni tuote. Anton tv-tason suunnittelussa on otettu huomioon niin käytännöllisyys kuin ulkonäkökin, ja molemmissa on onnistutti erinomaisesti. Reunoilla olevien lasiovien takana takana säilytät kodin elektroniikan tyylikkäästi ja suojassa pölyltä. Lasin läpi pystyt silti ohjaamaan laitteitasi ilman oven avaamista. Tason keskellä on kaksi tukevaa laatikkoa joissa säilytät tavarat piilossa katseilta. Tv-tason ovissa, sekä laatikoissa on laadukas Push-open mekanismi jonka avulla avaat, sekä suljet ne helposti ja pehmeästi keveästi painamalla.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Anton tv-tason runki ja kansi valmistetaan tukevasta MFC kalustelevystä, ovien, sekä laatikoiden etureunat valkoiseksi maaltusta MDF-levystä ja ovien karmit sekä laatikoiden etureunat valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton tv-taso toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää pohjaan kiinni ruuveilla.

Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista