Stettler ulkosohvan päätyosa oikea

Stettler ulkosohvan päätyosa oikea

Stettler väliosa

Stettler väliosa

Stettler ulkosohvan päätyosa vasen

Rento ja mukava Stettler pihakaluste

Tämä Brafabin valmistama kulmasohvan päätyosa on osa Stettler pihakalustesarjaa, joka kutsuu luokseen viettämään rentoja kesäiltoja. Istuinsyvyys sekä pehmusteet takaavat sen, että tässä viettää mielellään enemmänkin aikaa perheen ja ystävien kanssa. Materiaalit ovat huoltovapaita ja laadukkaita, joten pihakalusteen käyttö on huoletonta. Tilaa oma Stettler ulkosohvan päätyosa verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

1 500,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 99cm
Korkeus: 77cm
Istuinkorkeus: 45cm

Tuotteen tiedot

Moderni ja hyvillä materiaaleilla varusteltu Stettler ulkosohvan päätyosa kutsuu luokseen viettämään kesäiltoja. Tästä pihakalusteesta ei istuinsyvyyttä tai -mukavuutta puutu, sillä täytteet tässä ovat erittäin miellyttävät. Materiaalit ovat huoltovapaita ja valmiiksi kasattuja, joten ulkosohvan käyttöönotto ja käyttö on helppoa, eikä pieni sadekaan tuotetta pilaa, sillä kankaat hylkivät hyvin vettä, eikä runko pääse ruostumaan. 

Stettler pihakalusteen päätyosan runko on valmistettu Brafabin tehtailla ruostumattomasta alumiinista. Verhoilu on home- sekä UV-suojattua, ja kankaat on pestävissä niille tarkoitetuilla pesuaineilla. Kangas itsessään on hyvin vettä hylkivää, eikä ime itseensä nesteitä kovin helposti.

Tekniset tiedot:

Runko: Mustaksi maalattu alumiinirunko.

Pehmusteet: Ulkokäyttöön tarkoitettu erikoisvaahto.

Verhoilu: Erittäin piukkapunoksinen, vettä hylkivä ja UV- ja homesuojattu kangas harmaalla värityksellä.

Tuotteen toimitus: Pihakaluste toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stettler ulkosohvan päätyosa vasen
Arviosi
Stettler päätyosan puhdistat helposti kostealla rätillä pyyhkien. Myös pehmusteet pystyt puhdistamaan kostealla rätillä kevyesti hinkaten. Päätyosa on kokonaisuudessaan huoltovapaata materiaalia, joten puhdistamisen lisäksi ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. Rungon voi säilyttää talvet ulkona, kunhan muistaa suojata sen niin, että se ei pääse kosketuksiin lumen tai jään kanssa. Pehmusteet tulee talvisäilyttää sisätiloissa.
Brafab
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista