Anton tv-taso 5.4 jaloilla

Valkonen moderni tv-taso laadukkailla materiaaleilla.

Anton tv-taso lasiovilla ja korkeilla jaloilla on upea ja moderni tuote. Lasiovien takan säilytät tyylikkäästi elektroniikan ja laatikoiden takan piilossa säilytät muuta kodin tavaraa.

834,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Tv-tason mitat:

Leveys:  150cm

Korkeus: 50cm

Syvyys:   49cm

Avo-osien mitat: (ovien takan)

Leveys:  150cm

Korkeus: 50-58cm (Riippuen hyllyjen asettelusta)

Syvyys:   49cm


Tuotteen tiedot

Anton tv-taso on tyylikäs ja moderni tuote. Anton tv-tason suunnittelussa on otettu huomioon niin käytännöllisyys kuin ulkonäkökin, ja molemmissa on onnistutti erinomaisesti. Reunoilla olevien lasiovien takana takana säilytät kodin elektroniikan tyylikkäästi ja suojassa pölyltä. Lasin läpi pystyt silti ohjaamaan laitteitasi ilman oven avaamista. Ovien takana takalevyssä on valmiina elktroniikan johoille reiät. Tason keskellä on kaksi tukevaa laatikkoa joissa säilytät tavarat piilossa katseilta. Tv-tason ovissa, sekä laatikoissa on laadukas Push-open mekanismi jonka avulla avaat, sekä suljet ne helposti ja pehmeästi keveästi painamalla.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Anton tv-tason runko ja kansi valmistetaan tukevasta MFC kalustelevystä, jalat valkoiseksi maaltusta massiivipuusta ja ovien karmit sekä laatikoiden etureunat valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton tv-taso toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää pohjaan kiinni ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton tv-taso 5.4 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista