Palo riippukeinu

Moderni riippukeinu pehmoisilla pehmusteilla.

Palo riippukeinussa nautit kesäisistä päivistä ja rauhallisista illoista lukien lempikirjaasi tai nautiskellen iltateetä. Valitse väriksesi joko musta tai valkoinen ja tilaa uusi lepopaikkasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

495,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 90,5cm
Syvyys: 65,5cm
Korkeus: 130,5cm

Tuotteen tiedot

Tyylikäs, yksinkertainen ja moderni. Nämä kolme sanaa kuvailevat varmasti parhaiten Palo riippukeinun ulkonäköä. Palo riippukeinussa on todella miellyttävät ja pehmoiset pehmusteet ja lisämukavuutta luo korkeus-säädettävä niskatyyny. Tässä tuolissa istut pidempäänkin lukien kirjaa tai nauttien aamukahvia. Tilaa oma riippukeinusi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini

Pehmusteet: Erikoisvaahto yhdistettynä vanukuituun ja verhoiluna piukkapunoksinen helposti puhdistettava Uv-suojattu ulkokäyttöön soveltuva verhoilukangas.

Tuotteen kasaus: Riippukeinun istuinkori toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna, mutta jalkaosa tulee kasata kotona. Kasaaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Palo riippukeinu
Arviosi
Puhdista riippukeinun runko helposti kostealla liinalla/rätillä. Pehmusteet saat myös puhdistettua helposti verhoilupesuaineella.
Brafab Sweden.