Opal parivuode 160cm

160cm Opal parivuode - Jensen

Huippulaadukas Jensenin Opal 160cm parivuode rajuun tarjoushintaan. Tilaa nyt omasi meiltä kotiintoimitettuna.

3 910,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 200cm
Leveys: 160cm

Tuotteen tiedot

160cm leveä Opal runkopatja parisänky tarjous. Jensenin valmistama Opal runkopatja parivuode on Jensenin yksi parhaimmista vuoteista. Opal runkopatjassa on tuplapussioujousitus jonka päälimmäinen ja korkeampi osa on huippulaadukas vartalon mukaan muotoutuva Aloy 2.0 jousitusjärjestelmä. Tämän pussijousiston ansiosta vartalo saa oikeanlaisen tuen juuri siellä missä sitä eniten tarvitaan, eli haritan ja lantion seudulla. Tuplajousituksen ansiosta vartalo uppoaa sänkyyn miellyttävästi samalla antaen sille ideaalin tuen.

Tarjous kamppanja pakettiin sisältyy SoftLine I petauspatja. Petauspatjan sisuksena toimii Cellex XS -pehmuste. Cellex XS Petauspatjan toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu, tämän ansiosta toinen puoli on hieman pehmoisempi kuin toinen ja voit kotona vielä viimeistellä nukkumismukavuuden juuri itselle sopivaksi. Täytteessä on hyvä ilmaa ja kosteutta kuljettava ominaisuus, tämän ansiosta petauspatja pysyy puhtaana ja raikkaana pidempään. 

Softline I petauspatja sisältää Lyocell- kuituja ja Sensity teknologiaa, näiden ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjan kankaan peset helposti 60asteessa.

Opal runkopatjalla nukkuessa keho lepää oikeassa asennossa riippumatta nukkujan muodoista. Runkpatjaan on valittavissa 3 eri jäykkyyttä jolla viimeistellään juuri mieluisa vuode nukkujan tarpeiden mukaan.

Tekniset tiedot:

Runko: Tukeva massiivipuu/kertopuu runko 25-vuoden takuulla.

Jousitus: Tuplajousitus Aloy 2.0 vyöhykejärjestelmällä. Jousituksella on 25-vuoden takuu.

Verhoilu: Tyylikäs verhoilu piukkapunoksisella kankaalla, valitse mieluisa väri kolmesta eri vaihtoehdosta.

Takuu: Opal runkopatjoissa on 5 vuoden yleistakuu, sekä 25-vuoden runko, sekä jousitakuu.

Toimituksen sisältö: 2kpl runkopatja 80cm, 8kpl jalkoja ja 160cm petauspatja.

Petauspatjan verhoilu on pestävissä 60asteessa, suosittelemme myös petauspatjan tuulettamista. Runkopatjan verhoilua suositellaan myös imuroitavaksi normaali arkisiivouksen yhteydessä puhtaaksi pölystä.
Jensen Norja.