Tuohi nojatuoli

Siro Tuohi nojatuoli Suomalaisen Finsoffien tehtailta.

Upea ja muotoilultaan keveä Tuohi nojatuoli valmistetaan Suomessa laadukkaista ja pitkäikäisistä  materiaaleista. Yhdistele muun Tuohi sarjan kanssa tai tilaa nojatuoli yksittäiseksi  sisustuselementiksi kotiasi koristamaan.

1 140,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 76cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 44cm
Istuinsyvyys: 50cm
Käsinojan paksuus: 9cm

Tuotteen tiedot

Tyylikäs Tuohi nojatuoli valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla huippulaadukkaista materiaaleista ja työnjälki Tuohi nojatuolissa on upea. Muotoli tuolissa on todella keveä ja skandinaavinen, kapeat käsinojat yhdistettynä korkeisiin siroihin jalkoihin yhdessä luovat sohvalle keveyttä ja ilmavuutta. Istuintyynynä tuolissa käytetään muotoonvalettua kylmävaahtoa jolle myönnämme 10vuoden kimmoisuustakuun. Istuin, sekä selkätyynyt ovar ympäriverhoiltuja joten niitä voit käännellä ympäri sekä niissä on myös vetoketjut pesua ja tuuletusta varten. Tuohi nojatuoli sopii upeasti niin yksittäiseksi nojatuoliksi eteiseen tai aulaan tai olohuoneseen osaksi muuta kalustusta.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu / Koivuvaneri

Jouset: Tukeva No-Sag teräsjousitus

Pehmusteet: Istuintyynynä on kimmoisaa muotoonvalettua kylmävaahtoa ja selkätyynyssä miellyttävän pehmoista, ekologista ja muotonsa pitävää EcoSoft-vanua.

Verhoilu: Verhoiluna Tuohi nojatuolissa on upea ja helppohoitoinen Das verhoilukangas. Vesipestävä (40asteessa) Das kangas on piukkapunoksista materiaalia. (50%PP, 31%PES, 19% CO, 36 000 Martindale )

Jalat: 18cm korkea koivupetsattu pyöreä jalka.

Takuu: 20 vuoden jousi- ja runkotakuu sekä 10 vuoden istuintyynyjen kimmoisuustakuu.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna suojattuna muovipakkaukseen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tuohi nojatuoli
Arviosi
Das verhoilukangas on suojattu tehtaalla Teflon suoja-aineella, mutta käsittely tulee uusia noin kahden vuoden välein. Suojaamalla verhoilun kangas on helpompi puhdistaa vahingon sattuessa, sillä silloin lika jää pelkästään kankaan pinnalle eikä imeydy syvälle punoksiin. Kaikki sohvan istuin, sekä selkätyynyt ovat irroitettavia ja pestäviä 40asteessa pesukoneessa.
Finsoffat Kerava.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista