Tuohi nojatuoli, Das - Finsoffat

Siro Tuohi nojatuoli Suomalaisen Finsoffien tehtailta.

Upea ja muotoilultaan keveä Tuohi nojatuoli valmistetaan Suomessa laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista. Yhdistele muun Tuohi sarjan kanssa tai tilaa nojatuoli yksittäiseksi sisustuselementiksi kotiasi koristamaan.

1 140,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Leveys: 76cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 44cm
Istuinsyvyys: 50cm
Käsinojan paksuus: 9cm

Tuotteen tiedot

Tyylikäs Tuohi nojatuoli valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla huippulaadukkaista materiaaleista. Työnjälki Tuohi nojatuolissa on upea. Tuolin muotokieli on keveä ja skandinaavinen. Kapeat käsinojat yhdistettynä korkeisiin siroihin jalkoihin tuovat tuolille keveyttä ja ilmavuutta. Istuintyynyinä tuolissa käytetään muotoonvalettua kylmävaahtoa jolle myönnämme 10-vuoden kimmoisuustakuun. Istuin ja selkätyynyt ovat ympäriverhoiltuja ja käännettäviä. Tyynyjen kankaat ovat irroitettavia ja pestäviä. Tilaa upea Finsoffien valmistama tuote verkkokaupastamme Das kankaalla verhoiltuna suoraan kotiisi. Tuoliin on myymälästämme saatavissa valtava määrä myös muita kankaita. Soita tai tule käymään niin autamme mielellämme ja pyrimme löytämään sinulle parhaan vaihtoehdon.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu / Koivuvaneri

Jouset: Tukeva No-Sag teräsjousitus

Pehmusteet: Istuintyynynä on kimmoisaa muotoonvalettua kylmävaahtoa ja selkätyynyssä miellyttävän pehmoista, ekologista ja muotonsa pitävää EcoSoft-vanua.

Verhoilu: Verhoiluna Tuohi nojatuolissa on upea ja helppohoitoinen Das verhoilukangas. Vesipestävä (40asteessa) Das kangas on piukkapunoksista materiaalia. (50%PP, 31%PES, 19% CO, 36 000 Martindale )

Jalat: 18cm korkea koivupetsattu pyöreä jalka.

Takuu: 20 vuoden jousi- ja runkotakuu sekä 10-vuoden istuintyynyjen kimmoisuustakuu.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna suojattuna muovipakkaukseen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tuohi nojatuoli, Das - Finsoffat
Arviosi
Das kangas on tiukkapunoksinen ja jämäkkä kangas. Kankaan pintaa voi puhdistaa verhoilupesuaineilla. Kaikki sohvan istuin, sekä selkätyynyt ovat irroitettavia ja pestäviä 40asteessa pesukoneessa.
Finsoffat Kerava.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista