Petrone divaanisohva

Moderni laadukkaista materiaaleista valmistettu divaanisohva.

FlexLuxin valmistama tyylikäs ja mukava istuttava divaanisohva ajattoman linjakkakkaalla muotoilulla. Petrone divaanisohvalla tuot arvokasta tyyliin tilaan kuin tilaan. Tutustu, ihastu ja tilaa uusi tyylikäs divaanisohvasi meitlä kotiin toimitettuna.

2 850,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Mitat


Tuotteen tiedot

Moderni laadukkaista materiaaleista valmistettu Petrone divaanisohva FLEXLUXIN tehtailta. Petrone sohva niinkuin kaikki FLEXLUXIN valmistamat sohvat valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja niiden työnjälki on laadukas viimeistä piirtoa myöden. Petrone sohvassa on mukavan rento istua ja nauttia rennoista hetkistä perheen ja ystävien seurassa.

Verkkokaupasta tilatessa sohvassa on laadukas Lima kangas eri väreissä. Myymälöistä tilatessa sohvaan on valittavissa useita kankaita haluamallasi väreillä. Petrone sohvan runko valmistetaan kertopuusta ja massiivipuusta ja täytteenä sohvan istuimissa on erikoisvaahtoa joka pitää muotonsa kovassakin käytössä. Selkänojien täytteenä toimii muotonsa pitävä pallokuitu. Istuinpehmusteen alla NoZag jousitus. Petrone sohvalla on 10vuoden takuu.

Tekniset tiedot:

Runko: Kertopuu / massivipuu.

Pehmusteet: Istuimessa erikoisvaahto ja selkätyynyissä pallokuitu.

Verhoilu: Laadukkaasti ommeltu Lima kangas. (85% polyesteri, 15% polyamidi, 70.000 martindale)

 

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Petrone divaanisohva
Arviosi
FLEXLUX
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista