Anton senkki 3.1 sokkelilla

Anton senkki-Hiipakka

Anton senkki valmistetaan Suomessa Hiipakan tehtailla laadukkaista materiaaleista. Senkin muotoilu on modernin skandinaavinen ja ajaton. Yhdistele muiden Anton sarjan tuotteiden kanssa. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi suomalainen laatutuote.

960,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Suomessa valmistettu Anton senkki on upea tuote niin yksinkertaiselta muotoilultaan kuin laadukkailta materiaaleiltaan. Anton senkistä löytyy suuri määrä säilytystilaa kahden puuovikaapin ja kolmen laatikon ansiosta. Ovien takan on kaksi kappaletta tukevia puuhyllyjä. Senkissä ei ole lainkaan vetimiä, vaan ovet sekä laatikot aukeavat ja sulkeutuvat helposti push-open mekanismilla kevyesti painamalla. Laatikoiden pohjat on on tuettu niin, että siellä säilytät isommankin määrän tavaraa turvallisesti. Tilaa uusi valmiiksi kasattu senkkisi mieluisalla värityksellä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Anton senkin runko valmistetaan tukevasta MFC-kalustelevystä ja ovet sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalkasokkeli tulee kiinnittää kotona helposti paikalleen neljällä ruuvilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 3.1 sokkelilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista