Opal nojatuoli - BD Möbel

Upea BD möblerin valmistama Opal nojatuoli.

Opal nojatuolilla tuot kotiin kuin kotiin upeaa ja ajatonta tyyliä. Siron muotoilun ansiosta Opal tuoli ei vie kotona liikaa tilaa, mutta silti siinä istuessa tuoli tuntuu kookkaalta ja tilavalta. Tilaa uusi laadukas nojatuolisi meiltä kotiintoimitettuna.

2 040,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 72cm
Syvyys: 74cm
Korkeus: 110cm
Istuinkorkeus: 45cm
Istuinsyvyys: 44cm

Tuotteen tiedot

Kauniissa ja sirossa BD-möblerin valmistamassa Opal nojatuolissa istut miellyttävästi, mutta kuitenkin ryhdikkäästi rentoutuen kiireisen arjen keskellä. Opal tuoli sopii eri kokoisille istujille ja eri tarkoituksiin mainiosti, sillä tuoli niskatukea saa taitettu, selkänojaa taitettua helposti taakseppäin sekä tuoli pyörii 360astetta ympäri. Opal nojatuolissa siis luet mukavasti niin kirjaa kuin katselet televisiotakin.

Opal tuoli on verhoiltu 8000 sarjan semianiliini nahalla joka on nahkavaihtoehdoista ehdoton ykkönen. Myymälästä tilaamalla voit valita tuoliin sadoista eri nahka, sekä kangas vaihtoehdoista mieluisan. Keinu lukituksella +190€

Tekniset tiedot:

Runko: Teräs / puu

Pehmusteet: Kylmäpuristettu erikoisvaahto.

Verhoilu: 8000sarjan semianiliini nahka.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Opal nojatuoli - BD Möbel
Arviosi
Semianiliini nahkaa, niinkuin muitakin nahkoja tulee puhdistaa ainoastaan nahalle tarkoitetuilla pesuaineilla. Pölyt ja kevyet tahrat yleensä saat helposti pois kostealla liinalla pyyhkien, mutta piukkaan tarttunut lika kannattaa poistaa asiaankuuluvalla puhdistus aineella. Nahan pintaa tulee myös huoltaa kosteuttavalla nahanhoitoaineella, näin pidennät nojatuolin käyttöikää huomattavasti.
BD-möbler.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista