Opal nojatuoli

Opal nojatuoli

Onni nostava seniorituoli sähköllä

Onni nostava seniorituoli sähköllä

Ruby nojatuoli

Ruby nojatuoli kauniilla klassisella muotoilulla ja tyylillä.

Ruby tuoli on upea tuote jossa istut ja rentoudut kiireisen arjen keskellä. Ruby nojatuoli valmistetaan laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista. Tilaa siis oma uusi tuolisi meiltä.

1 750,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 72cm
Syvyys: 74cm
Korkeus: 109cm
Istuinkorkeus: 45cm
Istuinsyvyys: 44cm

Tuotteen tiedot

Ruby tuoli on upea tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Tuolin muotoilu ja tyyli on todella klassinen ja siitä huokuu arvokkuus, laatu ja käsityö. Selkänojan napitukset viimeistelevät upeasti tuolin tyylin. Keveän muotoilun vuoksi Ruby nojatuoli sopii pienempäänkin tilaan.

Tuolin selkänoja taittuu taakseppäin helposti kevyesti työntämällä ja sen saa lukittua mieluisaan asentoon tuolin sivulla olevasta kitkajarrusta. Myös tuolin niskatuki on säädettävä niin, että tuolin selkänojan ollessa makuuasennossa saat silti niskan seudulle miellyttävän tuen. Tuoli on verhoiltu parhaalla mahdollisella nahalla, eli 8000-sarjan semianiliini nahalla joka on todella pehmoinen ja miellyttävä materiaali. Se on myös helppo puhdistaa ja pitää kunnossa nahanhoito aineilla.

Myymälästä tilatessa voit valita tuoliin useita eri verhoiluvaihtoehtoja sekä jalkamalleja. Tilaa omasi nyt meiltä ja nauti rauhallisisista hetkistä laadukkaassa BD-möblerin valmistamassa lepotuolissa.

Tekinset tiedot:

Runko: Teräs/puu.

Verhoilu: 8000 sarjan semianiliini nahka.

Pehmusteet: Kylmäpuristettu erikoisvaahto.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ruby nojatuoli
Arviosi
Semianiliini nahkaa, niinkuin muitakin nahkoja tulee puhdistaa ainoastaan nahalle tarkoitetuilla pesuaineilla. Pölyt ja kevyet tahrat yleensä saat helposti pois kostealla liinalla pyyhkien, mutta piukkaan tarttunut lika kannattaa poistaa asiaankuuluvalla puhdistus aineella. Nahan pintaa tulee myös huoltaa kosteuttavalla nahanhoitoaineella, näin pidennät nojatuolin käyttöikää huomattavasti.
BD-möbler.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista