Kaarna sohva 3-ist

Upea 3-istuttava sohva olohuoneeseen keveällä muotoilulla.

Kaarna sohva valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla todella laadukkaista materiaaleista, Kaarna sohvan laadukkaiden materiaalien ansiosta sohvasta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin. Finsoffat myöntää kotimaisen laadun takeeksi Kaarna sohvalle 20 vuoden runko- ja jousitakuun. Tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

2 050,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 210cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 80cm
Istuinkorkeus: 45cm
Käsinojan paksuus: 15cm

Tuotteen tiedot

Finsoffien valmistama Tuohi sohva on muotoilultaan todella keveä ja skandinaavinen, kevyesti sivuille kaartuvat käsinojat ja korkeat pyöreät jalat yhdessä luovat upeaa ja uniikkia tyyliä sohvalle. Tuohi sohvassa istut tukevasti, mutta kuitenkin mukavasti pidempäänkin nauttien lempi tv-ohjelmia tai lukien suosikki kirjaasi tunteja ilman paikkojen puutumista. Sohvan istuinsyvyys on sopivan kokoinen eri pituisille istujille. Sohvan istuintyynyissä on Sandellan muotoonvaletut kylmävaahtotyynyt joille myönnämme 10vuoden takuun. Sohvan selkä, sekä istuintyynyt ovat ympäriverhoillut, joten niitä voit kääntää ympäri ja näin sinulla on käytössäsi kaksi uutta verhoilupintaa. Valitse mieluisa väri Suomessa valmistettuun Kaarna sohvaan ja tilaa se kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu/koivuvaneri

Jousitus: No-zag teräsjousi

Pehmusteet: Istuintyynyissä pitkäikäiset Sandellan muotoonvaletut kylmävaahto tyynyt joilla 10 vuoden takuu ja selkänojassa mukavaa Eco-soft vanua.

Verhoilu: Piukkapunoksinen ja helposti puhdistettava Das verhoilukangas. Kangas on pestävissä 40asteessa vesipesulla.  (50% PP, 31% PES, 19% CO, 36 000 Martindale )

Takuu: Istuintyynyllä 10 vuoden kimmoisuustakuu ja rungolla, sekä jousistolla 20 vuoden takuu.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaarna sohva 3-ist
Arviosi
Sohvan verhoilu on pestävissä 40asteen vesipesulla. Kangas on tehtaalla jo teflon suojattu, mutta kotona voit vielä suojata sohvan uudestaan, näin kankaan punos ei ime likaa punoksiin vaan lika jää kankaan pinnalle helposti puhdistettavaksi.
Finsoffat Suomi.