Boss sohva 2-istuttava, Das - Finsoffat

Moderni 3-istuttava sohva irtopäällisillä olohuoneeseen.

Tyylikäs Boss sohva valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla laadukkaista materiaaleista. Sohvan kaikki verhoilut on pestävissä 40asteen vesipesulla. 

1 707,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 85cm
Korkeus: 85cm
Istuinkorkeus: 44cm
Istuinsyvyys: 51cm
Käsinojan paksuus: 15cm

Tuotteen tiedot

Suoraviivainen ja moderni Suomessa valmistettu sohva joka on suunniteltu kestämään aikaa. Sohvan kaikki verhoilut ovat irroitettavia ja pestäviä 40asteen vesipesulla. Rungon verhoilu on kiinnitetty rungon alta tarranauhalla, joten se on helppo irroittaa ja laittaa takaisin paikalleen pesun jälkeen. Sohvan istuin sekä selkätyynyissä on myös vetoketju joten niidenkin kankaat saat pestyä. Muotoilultaan Boss sohva on tyylikäs, moderni ja ajaton. Tukeva runko yhdistettynä laadukkaisiin pehmusteisiin ja tukevaan pestävään kankaaseen varmistavat, että sohvasta on iloa vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin. Tilaa sohva haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu / Koivuvaneri, rungolla on 20 vuoden takuu.

Jouset: Jykevä NoSag-teräsjousitus.

Pehmusteet: Istuintyynyssä muotonsa pitävää HR35 erikoisvaahtoa jonka ympärillä vanua tuomassa viimeistä mukavuutta ja selkätyynyissä Ekologista EcoSoft-vanua.

Verhoilu: Piukkapunoksinen laadukas Das verhoilukangas on helposti puhdistettava ja kangas pitää ryhdin erittäin hyvin. Kangas on pestävissä 40asteen vesipesussa. (50%PP, 31%PES, 19%COT, 36.000 Martindale) 

Takuu: Runko- ja jousitakuu 20 vuotta.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Boss sohva 2-istuttava, Das - Finsoffat
Arviosi
Sohvan rungon, sekä tyynyjen verhoilut on pestävissä pesukoneessa 40asteessa. Piukkapunoksisen verhoilun pinnasta saat pienet liat puhdistettua helposti kostealla liinalla pyyhkien.
Finsoffat Suomi.