Scilla tuoli

Alumiininen moderni kesäkaluste ruokapöydän tuoli.

Scilla tuoleissa nautit maittavat kesäiset grilliherkut ilman paikkojen puutumista. Miellyttävän tekstiilin ansiosta tuolit eivät vaadi erikseen pehmustetta ja näin vältytään pehmusterallilta aina sateen sattuessa. Tilaa uudet kesäkaluste tuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

145,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 57cm
Syvyys: 63,5cm
Korkeus: 88cm
Istuinkorkeus: 45cm

Tuotteen tiedot

Brafabin valmistama Scilla tuoli valmistetaan laadukkaista ja huoltovapaista materiaaleista, muotoilultaan Scilla kesätuolit ovat yksinkertaisia sekä ajattomia, joten ne sopivat moniin eri tyylisiin koteihin. Huoltovapaiden ja päällekkäin kasattavien tuolien avulla nautit huoltovapaasta kesästä. Yhdistele Scilla tuoleja kymmenien pöytämalliemme kanssa.

Tekniset tiedot:

Scilla tuolit toimitetaan kotiin kiinteällä hitsatulla ruostumattomalla alumiinirungolla. Tuolin istuin, sekä selkänojassa tukevaa ja huoltovapaata tekstiiliä. Käsinojien päällä on siro ja tyylikäs Non-wood lista, näin käsinojat eivät ole kylmät kättä vasten. Tuolit ovat päällekkäin kasattavia.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Scilla tuoli
Arviosi
Scilla kesätuolit ovat täysin huoltovapaita, mutta toki puhtaana niitä tulee pitää niinkuin muitakin kesäkalusteita. Parhaiten tuoleista saat pölyt ja liat pois runsaalla vedellä ja pehmoisella sienellä. Jos alumiinin tai tekstiilin pinnassa on pinttynyttä likaa, niin käytä apuna mietoja pesuaineita. Talvisin tuolit voit säilyttää vaikka ulkona kunhan ne on suojattu asianmukaisesti jatkuvalta lumelta ja kosteudelta.
Brafab Sweden.