Leone ruokapöytä 200cm

Kuuden hengen kesäkaluste ruokapöytä tyylikkäillä ristikkojaloilla.

Leone ruokapöytä on todella tukeva tuote ja kestää säätä kuin säätä. Paksu ruostumaton alumiinirunko ja huoltovapaa Non-wood kansi yhdessä luovat upean tuotteen. Yhdistele Leone ruokapöydän tuolien ja muiden malliemme kanssa ja tilaa tuotteet kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

490,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 200cm
Leveys: 100cm
Korkeus: 74cm

Tuotteen tiedot

Kuuden hengen ruokapöytä huoltovapailla materiaaleilla. Pöydän reunoille mahtuu mukavasti kuusi ruokailijaa ja tarvittaessa pöydän päätyihin vielä lisätuolit jolloin pöydän ympärille mahtuu jopa kuusi henkilöä ruokailemaan ja nauttimaan kesäisiä grilliherkkuja. Ristikko jalka ja Non-wood pöydän kansi yhdessä luovat tyylikkään ja ajattoman tuotteen. Valitse runkoon haluamasi väri ja yhdistele Leone ruokapöydän tuoliemme kanssa ja tilaa uusi ruokaryhmäsi kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini valkoisella tai mustalla pulverimaalauksella.

Kansi: Harmaa non-wood kansi puusyy kuvioinnilla.

Tuotteen kasaus: Pöytä toimitetaan kotiin jalat irrallaan, mukana selkeät kasausohjeet sekä tarvittavat työkalut.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leone ruokapöytä 200cm
Arviosi
Leone 200cm ruokapöytä on täysin huoltovapaa tuote. Alumiinirunko ei ruostu ja Non-wood kantta ei tarvitse huoltaa eikä öljytä. Pidä pöytä puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Jos pöytä tarvitsee perusteellisempaa putsausta niin käytä apuna runsaasti juoksevaa vettä, pehmoista harjaa/sientä sekä mietoa pesuainetta. Talvisin pöydän voit säilyttää vaikka ulkona kunhan peität sen asianmukaisesti kalustesuojillamme suojaan suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista