Akleja aurinkosänky

Akleja aurinkosänky

Andy aurinkosänky

Andy aurinkosänky

Ceibo aurinkosänky

Polyrottinkinen Ceibo aurinkosänky

Tässä Brafabin valmistamassa Ceibo aurinkosänkyssä on taittomekanismi, jolloin sen varastoiminen on helpompaa. Säädettävällä selkäosalla saat itsellesi sopivan asennon lepäämiseen ja auringon ottoon. Tilaa oma polyrottinkinen aurinkosänkysi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

688,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 202cm
Leveys: 66cm
Korkeus: 76cm
Istuinkorkeus: 38cm

Tuotteen tiedot

Ceibo aurinkosängyn pystyt asettamaan itsellesi sopivaan asentoon, sillä selkäosaa pystyt muuttamaa kätevästi portaittain. Aurinkosängyn pystyt taittamaan näppärästi kasaan, jolloin esimerkiksi talvisäilytys helpottuu. Mukavuus ei ikinä poistu muodista, ja mukavuutta tästä kesäkalusteesta ei puutu. Sen takaa mukava pehmuste, eikä paikat pääse siksi puutumaan pidempienkään päiväunien aikana.

Ceibo aurinkosängyn runko on valmistettu ruostumattomasta alumiinista, ja punos polyrottingista. Pehmuste on verhoiltu laadukkaalla ja suojatulla kankaalla. Materiaalit ovat siis laadukkaat ja kestävät.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruotumatonta alumiinia.

Punos: Polyrottinkia.

Pehmuste: Ulkokäyttöön tarkoitettu erikoisvaahto.

Verhoilu: UV- ja homesuojattu, piukkapunoksinen kangas.

Tuotteen toimitus: Aurinkovuode toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ceibo aurinkosänky
Arviosi
Aurinkosängyn runko on valmistettu ruostumattomasta alumiinista ja punos polyrottingista. Materiaalit ovat siis huoltovapaita, kunhan muistaa silloin tällöin puhdistaa rungon ja punoksen. Mukana tuleva pehmuste on verhoiltu UV- ja homesuojatulla kankaalla, jonka pystyy puhdistamaan kostealla liinalla hinkaten. Pehmuste tulee säilyttää talvet sisätiloissa, mutta rungon voi säilyttää ulkona, kunhan se on asianmukaisesti peitetty niin, ettei se pääse kosketuksiin lumen ja jään kanssa.
Brafab
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista