Andy aurinkosänky

Tyylikäs Andy aurinkosänky

Andy aurinkosänky on muotoilultaan tyylikkään ajaton. Pienet yksityiskohdat tuovat kesäkalusteelle hienosti ilmettä, kuten tiikkiset käsinojat ja rungossa olevat renkaat. Tilaa oma aurinkosänkysi haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

600,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 188cm
Leveys: 70cm
Korkeus: 98cm

Tuotteen tiedot

Andy aurinkotuoli kuuluu Brafabin valmistamaan kesäkalustesarjaan, josta löydät aurinkosänkyjen lisäksi esimerkiksi säätötuoleja. Aurinkotuoli on muotoilultaan tyylikäs ja materiaaleiltaan laadukas ja kestävä. Kesäkaluste on lähes kokonaan huoltovapaa lukuunottamatta käsinojia, joten aurinkosängyn käyttö on helppoa ja huoletonta. Tässä pystyt ottamaan päiväunet auringon mukavasti lämmittäessä. Renkaiden ansiosta kesäkalusteen siirtäminen paikasta toiseen käy kätevästi. Tilaa omasi meiltä kotiin toimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini haluamallasi värillä.

Käsinojat: Tiikkiä.

Verkko: Textilene-materiaali.

Tuotteen toimitus: Aurinkosänky toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Andy aurinkosänky
Arviosi
Aurinkosängyn runko on valmistettu alumiinista, yksityiskohtien, kuten käsinojien ollessa tiikkiä. Kangas on erittäin kestävää Textilene materiaalia. Tuote siis pääosin huoltovapaata materiaalia, lukuun ottamatta tiikkiosia, jotka on hyvä huoltaa 1-2 kertaa vuodessa. Aurinkosängyn voit säilyttää talven ulkona, kunhan se on peitetty asianmukaisesti.
Brafab
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista