Flamingo recliner - Unico

Laadukas nahkainen recliner mekanismituoli Unicon tehtailta.

Suomessa valmistettu Flamingo recliner mekanismituoli laadukkaalla mekanismilla ja aidolla nahalla verhoiltuna. Valitse sopiva väri ja tilaa omasi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

1 794,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 86cm
Syvyys: 88cm
Korkeus: 101cm
Istuinkorkeus: 46cm
Istuinsyvyys: 50cm

Tuotteen tiedot

Suomessa Unicon tehtailla valmistettu laadukas Flamingo recliner mekanismituoli laadukkailla materiaaleilla ja kestävällä helppokäyttöisellä mekanismilla. Mekanismin vapautat helposti tuolin sivulla olevasta kahvasta vetämällä, saman aikaisesti tuolin jalkaosa nousee ylös ja pystyt säätämään selkänojan kaltevuutta portaattomasti. Flamingo reclinerin niskatyynyn korkeutta, sekä kaltevuutta pystyt myös säätämään, näit varmistetaan, että istuja saa mukavan asennon televisiota katsellen tai kirjaa lukien.

Istuinosassa on laadukas Luxlon kylmävaahto jolle myönnämme 10-vuoden painumattomuus takuun ja selkänojassa miellyttävän pehmoista, mutta kuitenkin tukevaa vanua.

Flamingo mekanismituoli pyörii myös 360-astetta ympäri. Tilaa nyt uusi Unicon valmistama recliner tuolisi 15-vuoden jousi- ja runko takuulla verkkokaupastamme kotiintoimitettuna tai tervetuloa myymälöihimme tutustumaan tuotteeseen ja tekemään tilaus.

Tekniset tiedot:

Runko: Puu, kertopuu ja metalli.

Verhoilu: Aito läpivärjätty nahka kulutuspinnoilla ja taustoissa keinonahkaa.

Pehmusteet: Luxlon kylmävaahto / vanu.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Flamingo recliner - Unico
Arviosi
Puhdista nahkaiset reclinerit kostealla liinalla kevyesti pyyhkien. Puhdistuksen apuna voit käyttää nahalle sopivaa puhdistusainetta. Pitääksesi nahkaiset reclinerit aina uuden näköisinä ja pinnan pehmoisena suosittelemme käsittelemään verhoilun nahanhoitoaineella.
Unico Finland.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista