Amesdale sohva 3-ist

Amesdale sohva 3-ist

Samvaro sohva 3-ist

Samvaro sohva 3-ist

Covelo sohva 3-ist

Covelo 3-istuttava sohva polyrottinki punoksella.

Upea Covelo kesäkaluste sohva terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Covelo sarjan kesäkalusteilla tuot uniikkia tyyliä ja taattua laatua tilaan kuin tilaan. Tilaa uusi polyrottinki sohvasi nyt verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 290,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 188cm
Syvyys: 77cm
Korkeus: 79cm
Istuinkorkeus: 45cm

Tuotteen tiedot

Ruotsalaisen Brafabin valmistama upea 3-istuttava polyrottinki sohva uniikilla ja keveän ilmavalla muotoilulla. Covelo sohvan runko on tukevaa ruostumatonta alumiinia ja punos läpivärjättyä ja UV-suojattua käsin punottua polyrottinkia.

Covelo sohvassa on miellyttävän paksut pehmusteet joiden ansiosta sohvassa on todella miellyttävä istua ja nauttia kauniista kesäisistä päivistä ja lämpimistä kesäilloista.

Covelo sohvan verhoilu on laadukasta OLEFIN kangasta joka on suunniteltu ulkokäyttöön. Kangas on UV-suojattu, sekä homesuojattu ja kestää kovaa käyttöä ja hankausta. Kankaan puhdistat todella helposti kostealla liinalla hinkaten, sillä lika ei imeydy verhoiluun. Yhdistele muiden Covelo sarjan kesäkalusteiden kanssa ja rakenna juuri itselle sopiva sohvakokonaisuus.

Tekniset tiedot:

Runko: Maalattu ruostumaton alumiinirunko.

Verhoilu: UV-suojattu ja homesuojattu Piukkapunoksinen ja likaa hylkivä OLEFIN kangas.

Pehmusteet: Ulkokäyttöön soveltuvat home vapaat pehmusteet. Istuimessa paksu erikoisvaahti ja selkänojassa erikoisvaahto/vanu.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Covelo sohva 3-ist
Arviosi
Covelo sohvan runko ja punos ovat helposti puhdistettavia, poistat pölyt ja liat kätevästi kostealla liinalla pyyhkien. Verhoilusta poistat lian myös kätevästi kostealla liinalla hinkaten. Puhdistamisen apuna voit käyttää myös verhoilupesu ainetta jos tarve. Talvisin Covelo sohvan rungon voit säilyttää vaikka ulkona, mutta pehmusteet aina talvisin kuiviin tiloihin.
Rowico Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista