Brutus pöytä 220cm

Brutus pöytä 220cm

Circus pöytä 180cm

Circus pöytä 180cm

Circus pöytä 150cm

Rating:
80 % of 100

Upea pyöreä tiikkipöytä terassille tai puutarhaan.

Circus pyöreä ruokapöytä on todella laadukkaasti valmistettu tuote. Täysin tiikistä valmistettu ruokapöytä on pitkäikäinen valinta kodin tai mökin terassille. Tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 450,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Korkeus: 74cm
Halkaisija: 150

Tuotteen tiedot

Upea tiikkinen pyöreä kesäkaluste ruokapöytä Ruotsalaisen Brafabin tehtailta. Laadukas työnjälki yhdistettynä Fsc-sertifioituun premium tiikkiin luovat upean ruokapöydän terassille tai puutarhaan. Pöydän ympärille mahtuu mukavasti 6-8 ruokailijaa nauttimaan grilliherkuista. Materiaalina tiikki on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Circus pyöreä ruokapöytä sopii niin modernin kivitalon kuin perinteisenkin kodin pihalle, tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaali: öljytty Fsc-sertifioitu teak

Tuotteen kasaus: Circus pöytä on koe kasattu tehtaalla, joten sen kasaaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kiinnitä jalka kanteen kiinni helposti.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Circus pöytä 150cm
Arviosi
Kaikki tiikki-puu puutarhakalusteet tulevat Brafabin sertifioiduilta plantaaseilta indonesiasta. Tiikki on paras pestä puulle tarkoitetulla puhdistusaineella. Kevyt lika, kuten pöly voidaan putsata lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kastele tiikki hyvin ennen pesemistä niin, että puun pinta muuttuu hieman pehmeäksi. Jos puunsyyt nousevat himean ylös pesun jälkeen, käy pöydänpinta kevyesti läpi pehmeällä hiomapaperilla. Naturelli tiikki kalusteisiin on tehty vettä hylkivä käsittely joten normaali vesipesu miedon saippuan avulla riittää. Tiikki kesäkalusteet voi öljytä Brafabin teakki öljyllä. Tiikki kalusteet tulee pestä lämpimällä vedellä, miedolla pesuaineella ja pehmeällä sienellä. Harmaantunut tiikki on paras puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Käytäthän Brafabin valmistamia teakin suoja-aineita ylläpitääksesi likaa ja vettä hylkivää pintaa.
Brafab Sweden.