Avanti säätötuoli

Moderni huoltovapaa alumiinirunkoinen terassikaluste ruokapöydän tuoli säädöllä.

Avanti tuolit ovat miellyttäviä istua pidemmänkin aikaa laadukkaan säätömekanismin ansiosta. Valitse tuoliin mieluisa väri ja tilaa huoltovapaat valmiiksi kasatut kesätuolit verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

250,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 50cm
Syvyys: 62cm
Korkeus: 109cm
Istuinkorkeus: 45cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Miellyttävä, siro ja moderni kesäkaluste tuoli säädettävällä selkänojalla. Avanti säätötuoli soveltuu niin ruokapöydän tuoliksi terassille ja puutarhaan kuin yksittäiseksi rentoutumis paikaksikin. Tuoli itsessään ei vaadi pehmustetta, sillä istuin ja selkänojan tekstiili on hieman joustavaa ja miellytävää materiaalia. Avanti tuolin selkänoja taittuu tuolin sivussa olevasta kahvasta vetämällä, voit jättää selkänojan portaattomasti haluamaasi kohtaan kaasujousen avulla. Valitse tuoliin mieluisa väri ja yhdistele useiden ruokapöytävaihtoehtojemme kanssa ja tilaa mieleisesi ruokailuryhmä kokonaisuus verkkoaupastamme kotiintoimitettuna. 

Tekniset tiedot:

Avanti tuolin runko valmistetaan tukevasti maalatusta alumiinista, joten se ei ruostu kosteimmissakaan olosuhteissa. Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna. Istuin, sekä selkänojassa on tukeva ja pitkäikäinen tekstiili, vastaavanlainen kuin trampoliineissa käytetään. Mekanismina toimii varmatoiminen portaaton kaasujousi.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avanti säätötuoli
Arviosi
Brafabin valmistamat Avanti tuolit ovat täysin huoltovapaita, toki niitä tulee putsata niinkuin muitakin malleja. Parhaiten tuolit saat puhdistettua vedellä, pehmeällä sienellä ja tarpeen tullen apuna voit käyttää mietoja pesuaineita jos tuolin pinnassa on pinttynyttä likaa. Talvisin tuolit voit säilyttää vaikka ulkona katoksen alla, vettä pitävällä pressulla peitettynä, tai sitten kuivissa sisätiloissa.
Brafab Sweden