Anton työpöytä

Moderni Anton työpöytä kotiin tai toimistolle.

Anton työpöytä on laadukas Suomessa valmistettu tuote, sen mekanismit ja materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Tilaa oma työpöytäsi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

799,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 160cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Anton työpöytä on upea ja moderni pöytä kotiin tai vaikka toimistolle. Työpöydässä on laadukkaat ja kestävät materiaalit niin, että se kestää jokapäiväisen työnteon. Syvyytensä ansiosta siinä on tilaa tehdä ja toimia, oli tarve sitten tietokoneella työskentelyyn, piirtämiseen, kirjoittamiseen tai mihin vain niin Anton työpöytä taipuu moneen. Anton työpöytä sopii niin työntekoon kuin opiskeeluunkin. Työpöydän toisella reunalla on tilava kaappi välihyllyllä ja toisella reunalla 3 kappaletta tilavia ja tukevia laatikoita. Työpöydässä ei ole lainkaan vetimiä, vaan laadukkaan Push-open mekanismin ansiosta ovet ja laatikot aukevat ja sulkeutuvat helposti ja keveästi vain painamalla. Tilaa oma uusi Suomessa valmistettu työpöytäsi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko, sokkeli ja kansi on tukevaa MFC-kalustelevyä ja oven sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalattua MDF-levyä.

Tuotteen kasaus: Anton työpöytä toimitetaan kotiin niin, että laatikot sekä ovikaappi on valmiiksi kasattu, joten kotona tulee ainoastaan kiinnittää kansi paikoilleen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton työpöytä
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista