Anton kaappi 2.2 jaloilla

Valkoinen 2-ovinen senkki Anton.

Tyylikäs kaksi ovinen Anton senkki valmistetaan laadukkaasti Suomessa Hiipakan tehtailla. Senkin muotoilu on ajaton ja materiaali ja materiaalit ovat vertaansa vailla. Yhdistele muun Anton sarjan kalusteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus.

569,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 100cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 81cm

Tuotteen tiedot

Tuotteen tiedot

Anton 100cm kaappi on oiva paikka tavaran säilytykseen niin olohuoneeseen, eteiseen kuin aulaankin. Puuovien takana on 2 tukevaa puuhyllyä jotka kestävät isommankin painon niiden päällä. Anton senkin muotokieli on hiillitty ja moderni, joten se on omiaan linjakkaan ja yksinkertaisen sisustuksen ympärillä. Ovissa ei ole ollenkaan vetimiä vaan ovet aukeavat ja sulkeutuvat pehmoisesti ja äänettömästi laadukkailla Push-open mekanismeilla. Korkeat valkoiset puujalat tuovat kaapille kaivattua keveyttä ja helppouden imuroida ja siivota alta. Tilaa oma valmiiksi kasattu kaappisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko materiaalit: Runko, sokkeli ja kansi valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä ja kansi sekä ovet valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna, kotona tulee ainoastaan kiinnittää sokkeli pohjaan kiinni neljällä ruuvilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton kaappi 2.2 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista