Ruokapöydän tuolit

Ruokapöydän tuolit - Ruokapöydän tuoleja niinkuin haluat

Onko vanha pöytä vielä tukeva, mutta ruokapöydän tuolit pitäisi jo vaihtaa? Vai oletko kenties löytänyt juuri sen unelmiesi ruokapöydän, mutta tuolit uupuvat? Ei hätää, me myymme ruokapöydän tuoleja myös erikseen kymmenissä eri väreissä, tyyleissä ja malleissa. Oli kotisi sitten vailla moderneja valkoisia tai mustia tuoleja tai sitten perinteisempiä pinnatuoleja niin valikoimastamme löydät varmasti juuri itselle mieleiset. Tilaa uudet ruokapöydän tuolisi siis helposti verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Ruokapöydän tuolit

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 28-36 / 43

per sivu
 1. Adele tuoli
  219,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 2. Aston tuoli
  99,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 3. Cato tuoli
  154,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 4. Lotta pinnatuoli
  99,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 5. Lotta pinnatuoli-Valkoinen
  99,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 6. Carmen pinnatuoli-Valkoinen
  129,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 7. Product default image
  JOPA -21%
  Koo tuoli
  38,00 € Normaali hinta 48,00 €
  Heti varastossa 3-5 arkipäivää
 8. Dylan tuoli musta
  149,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 9. Dylan tuoli tammi
  149,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 28-36 / 43

per sivu

Sekoitus modernia, antiikkia ja rustiiccia

Ruokailuryhmää  ja ruokapöydän tuoleja valittaessa kannattaa siihen hieman perehtyä ja miettiä mikä, tai mitkä tyylit omaan kotiin sopivat sekä mitkä myös näyttävät omaan silmään mukavalle. Ei ole mitenkään outoa tai eriskummallista sijoittaa uuteen vastavalmistuneeseen kotiin ja moderniin keittiöön jykevää rustic henkistä ruokapöytää ja sen ympärille modernit keittiön henkeen sopivat tuolit, tai toisin päin. Eri tyyli suuntien välillä leikittelemällä saat omaan keittiöön uniikkia upeaa tyyliä ja fiilistä.

Lapsiperheen kestävät ruokapöydän tuolit

Usein Asiakkaan kuullaan ensimmäiseksi sanovan, että etsimme sellaisia lapsiperheen kestäviä ruokapöydän tuoleja jotka olisi helppo puhdistaa ja samalla kestäisi pienten hurjapäitten pienet keikkumisetkin. Keikkumis takuuta emme tietysti ruokailu tuoleille voi myöntää, mutta pyrimme aina siihen, että kaikissa myymissämme tuoleissa on tukeva runko joka kestää niin lapsiperheen jokapäiväisessä käytössä kuin isomman aikuisenkin käytön.

Ruokapöydän tuoleja eri materiaaleilla.

Ruokapöydän tuoleja valmistetaan nykyään mitä erilaisimmista materiaaleista. Tuoleissa käytetään myös paljon eri materiaaleja jotka yhdessä luovat upean uniikin tyylin. Valikoimastamme löydät ruokapöydän tuolit niin muovisina, nahkaisina, kankaisina, puisina tai sitten sekoitettuna vähän kaikkea. Oli materiaali sitten nahkaa tai kangasta niin kaikista materiaaleista liat saat helposti poistettua. Toki nahkaisista tuoleista liat lähtee helpommin, mutta myös kankaisista tuoleista saat liat putsattua helposti ja vaivatta.

Uskallanko tilata ruokapöydän tuolit netistä?

Tottakai, meidän kokenut ostotiimimme valitsee aina ruokapöydän tuolit sillä ajatuksella, että tuolit eivät olisi vain kauniita, vaan myös käytännöllisiä. Pyrimme siihen, että tuolien viimeistely tulee olla hyvä unohtamatta käytännöllisyyttä sekä pitkäikäisyyttä. Vältä siis satojen kilometrien ja päivien kaupoissa kiertely, vertaile helposti eri ruokatuoli malleja netissä juuri silloin kuin itselle sopii ja tilaa uudet tuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Miten maksaminen onnistuu netissä?

Ruokapöydän tuoleja tilatessa usein niistä kerääntyy jo vähän hintaakin, etenkin jos on tarve useammalle kuin yhdelle tuolille. Siksi tilatessa verkkokaupastamme uudet tuolisi voit maksaa ne vaikka useammassa erässä jopa ilman korkoja tai kuluja. Toki maksaminen onnistuu myös helposti verkkopankki tunnuksilla tai laskulla. Miten itse haluat.