Kuura 2.5ist sohva

2.5 istuttava Kuura sohva Suomalaisen Finsoffien tehtailta.

Kuura sohva on upea tuote jolla tuot kotiin mukavuutta ja klassista tyyliä. Valitse Kuura sohvaasi mieluisa väri ja tilaa uusi laadukas Suomessa valmistettu sohvasi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

1 617,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 180cm
Syvyys: 85cm
Korkeus: 85cm
Istuinkorkeus: 45cm
Istuinsyvyys: 51cm

Tuotteen tiedot

Kuura 2.5 istuttava sohva on tyylikäs tuote jossa istut todella mukavasti rentoutuen tai nauttien perheen ja ystävien seurasta. Kuura sohvan istuintyynyissä on muotonsa pitävää kimmoisaa muotoon valettua kylmävaahtoa ja sille myönnämme 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kylmävaahto tyyny takaa miellyttävän istuinmukavuuden riippumatta siitä, missä kohtaa sohvaa istut. Kuura 2.5-istuttavan sohvan selkätyynyissä on ekologista Ecosoft-vanua joka valmistetaan 100% kierrätysmateriaaleista. Selkätyynyn täyte on koteloitu kahteen osaan, näin materiaalit eivät sekoitu ja selkätyyny pitää muotonsa kovassakin käytössä.

Kuura sohvan runko valmistetaan tukevasti massivipuusta ja koivuvanerista, rungolle myönnämme 20-vuoden takuun. Pehmusteiden alla on NoSag-teräsjouset, jousistolla 20 vuoden takuu. Sohvan istuin ja selkätyynyt ovat ympäri verhoiltuja ja käännettäviä.

Korkeat 14cm puujalat luovat sohvalle keveyttä ja niiden ansiosta sohvan alta pääset helposti imuroimaan ja pyyhkimään pölyt. Valitse Kuura sohvaan mieluisa väri ja tilaa upea uusi laadukas sohvasi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna. Myymälästä tilatessa sohvaan on valittavissa useita satoja eri verhoiluväri vaihtoehtoja.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu ja koivuvaneri.

Jousitus: NoSag teräsjousi.

Pehmusteet: Muotoonvalettu kylmävaahto ja Ecosoft-vanu.

Verhoilu: Ihoa vasten miellyttävä Stark kangas 7 eri värissä. (40asteen vesipesu, 51%PES, 35%PO, 15%CO, 50.000Martindale hankauskesto)

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin runkovalmiina, ainoastaan jalat tulee pyörittää paikoilleen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kuura 2.5ist sohva
Arviosi
Laadukas Stark kangas on vesipestävissä 40asteessa. Sohvaa suositellaan imuroitavaksi puhtaaksi pölystä, näin pidennät sohvan käyttöikää.
Finsoffat Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista