Säkkituoli - Säkkituoleja netistä kotiintoimitettuna

Jokaisella meistä on varmasti jokin muisto säkkituoleista, onhan niillä leikitty ja niihin hypitty lapsuudessa useita kertoja. Valikoimastamme löydät laadukkaat Hottkiss säkkituolit mitä ihanemmissa väreissä ja mitoissa. Hotkiss säkkituoleilla tuot upean viimeistelyn niin pelihuoneen, lastenhuoneen kuin aulankin sisustukseen. Tutki siis laadukasta säkkituoli valikoimaamme, ihastu ja tilaa uusi säkkituolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Laadukkaat Hotkiss säkkituolit sopivat myös ulkokäyttöön laadukkaiden ja haalistumattomien materiaaliensa ansiosta, joten niillä sisustat myös upeasti terassin ja pervekkeenkin.

Säkkituolit

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. Product default image
  JOPA -20%
  Hotkiss iso nojatuoli
  199,00 € Normaali hinta 250,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 2. Hotkiss iso säkkituoli 300l
  199,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 3. Hotkiss säkkituoli 100l
  99,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 4. Product default image
  JOPA -20%
  Hotkiss säkkituoli 250l
  88,00 € Normaali hinta 110,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu

Miksi valita Hotkiss säkkituoli?

Hotkiss säkkituoleissa ei ainoastaan ole mukava istua ja rentoutua, vaan ne valmistetaan myös todella laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista. Säkkituolien pinta on haalistumatonta 100% polyesteriä ja sisustana polyureeni raetta. Hotkiss säkkituolit siis kestävät kovaa käyttöä laadukkaiden materiaaliensa ansiosta. Ne pystyt myös tilaamaan mitä raikkaammissa ja kauniimmissa väreissä niin, että varmasti jokaiseen kotiin ja lastenhuoneseen löytyy mieluisa. Valikoimastamme löydät eri kokoiset säkkituolit eri muodoissa ja malleissa, tilaa siis meiltä uusi säkkituolisi nyt kotiintoimitettuna.

Säkkituoleilla mukavuutta niin sisälle kuin ulos.

Mikä sen mukavampaa, kun kauniin lämpöisenä kesäpäivänä heittää säkkituoli terassille ja ottaa rentouttavat päiväunet auringon helliessä ihoa. Hotkiss säkkituoleilla se on mahdollista, sillä laadukas polyesteri verhoilu pitää värinsä myös paahtavassa auringonpaisteessa. Oli ulkona sitten moderni tai perinteinen sisustus, niin säkkituolilla tuot aina mukavan ja tyylikkään lisämausteen terassille tai parvekkeelle. Laajan väriskaalan ansiosta säkkituoleillamme tuot sen kaivatun väripilkun usein muuten rauhalliseen väritykseen.

Niin isompien kuin pienempienkin säkkituolien sisustana on uuden teknologian polyureenirae joka on äänetön sekä painumaton. Laadukkaan verhoilun sekä sisuksen ansiosta Hotkiss säkkituolit palvelevat uudenveroisina vuodesta toiseen monet monet vuodet.

Eri kokoisia säkkejä eri käyttötarkoituksiin.

Pienempi 100L säkkituoli sopii upeasti perheen pienempien käyttöön, mutta toki myös isommat siinä istuvat mukavasti. 100L mallimme on myöskin pienen kokonsa ansiosta helpompi sijoittaa usein kooltaan pieniin lastenhuoneisiin. Taas valikoimamme suuri 300L säkkituoli sopii niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön. Suuremman säkkituolin koko on 180x140cm, joten siinä on kyllä tilaa loikoilla ja rentoutua. 250L säkkituoli on perinteinen pyöreä malli jota pyörittelemällä ja taputtelemalla saat siitä oivan nojatuolin niin pelituoliksi kuin lukupaikaksikin. 

Tilaa uusi säkkituolisi meiltä kotiintoimitettuna!

Tutustu laadukkaisiin säkkituoleihimme ja tilaa uusi tuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna haluamallasi värilla. Meiltä löydät niin punaiset, siniset, keltaiset kuin vihreätkin säkkituolit. Tutustu, ihastu, tilaa ja renotudu. Tervetuloa kaupoille verkkokauppaamme.