Alberte nojatuoli

Alberte nojatuoli uniikin upealla muotoilulla ja laadukkailla materiaaleilla.

Laadukkaalla Alberte nojatuolilla tuot tilaan kuin tilaan uniikkia tyyliä. Viimeistele kodin sisustus upealla nojatuolilla ja nauti rennoista hetkistä hyvän kirjan tai vaikka television ääressä.

1 390,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 75cm
Syvyys: 70cm
Korkeus: 112cm
Istuinkorkeus: 45cm
Istuinsyvyys: 45cm

Tuotteen tiedot

Upea BD-möblerin valmistama Alberte nojatuoli on kaunis tuote puhtaalla ja sirolla muotoilulla. Alberte nojatuolin keveät ja sirot käsinojat sekä muutenkin keveä yleisilme antaa tuolille arvokkuutta ja uniikkia tyyliä. Nojatuoli on verhoiltu paksulla 8000 sarjan semianiliini nahalla, joten nahan pinta on pehmoinen ja helposti puhdistettava.

Nojatuolin selkänojaa saat helposti säädettyä taakseppäin portaattomasti vain kevyesti selkänojaa taakseppäin työntämällä ja oikean asennon löytyessa lukitse liuku helposti tuolin sivulla olevasta kahvasta. Alberte tuoli ei ole vain kaunis tuote, mutta sen sisällä olevat materiaalit luovat tuolille todella miellyttävän ja vartaloa tukevan istuinkokemuksen. Tilaa siis huippulaadukas uusi nojatuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Teräs putki / puu

Jousitus: Tukeva No-Zag jousitus.

Verhoilu: 8000 sarjan semianiliininahka.

Pehmusteet: Pitkäikäinen ja miellyttävä kylmäpuristettu erikoisvaahto. 

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Semianiliini nahkaa, niinkuin muitakin nahkoja tulee puhdistaa ainoastaan nahalle tarkoitetuilla pesuaineilla. Pölyt ja kevyet tahrat yleensä saat helposti pois kostealla liinalla pyyhkien, mutta piukkaan tarttunut lika kannattaa poistaa asiaankuuluvalla puhdistus aineella. Nahan pintaa tulee myös huoltaa kosteuttavalla nahanhoitoaineella, näin pidennät nojatuolin käyttöikää huomattavasti.
BD-möbler.