Anton lipasto 1.1 sokkelilla

Moderni Anton lipasto valmistetaan Suomessa.

Tyylikäs Suomessa valmistettu Anton lipasto on osa kattavaa Anton-sarjaa. Lipaston linjakkaan ja ajattoman muotoilun ansiosta lipasto sopii niin moderniin kuin perinteisempäänkin kotiin. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi suomalainen laatutuote.

494,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 50cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Tyylikäs, moderni ja laadukas Suomessa valmistettu Anton lipasto on oiva säilytyskalusto. Lipastossa on tukevat laatikot joissa säilytät suuremmankin määrän tavaraa eikä pohja tipu paikoiltaan. Laatikoissa ei ole vetimiä viemässä tilaa, vaan laatikoiden etulevyt ovat kliinit ja siisti. Laatikoissa on Push-open mekanismi jonka avulla laatikot aukeavat ja sulkeutuvat pehmeästi ja helposti vain painamalla. Anton lipasto toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna. Yhdistele muiden Anton sarjan lipastojen, kaappien ja vitriinien kanssa ja rakenna upea kokonaisuus kotisi olohuoneeseen.

Tekniset tiedot:

Runko materiaali: Lipaston runko, sokkeli ja kansi on tukevaa MFC-kalustelevyä ja laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalattu MDF-levyä.

Tuotteen kasaus: Lipasto toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee kiinnittää pohjaan kiinni helposti neljällä ruuvilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton lipasto 1.1 sokkelilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.