Aina vuodesohva 2-ist

Tukeva ja laadukas Suomessa valmistettu 2-istuttava vuodesohva.

Aina vuodesohva valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla laadukkaista materiaaleista. Sohvan vuodemekanismi on todella nopea ja helppokäyttöinen. Tilaa oma uusi vuodesohvasi 20 vuoden runko, sekä jousitakuulla.

2 018,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 156cm
Syvyys: 85cm
Korkeus: 85cm
Istuinkorkeus: 44cm
Istuinsyvyys: 55cm
Käsinojan paksuus: 10cm
Vuodekoko: 136x194cm

Tuotteen tiedot

Moderni ja suoraviivainen Aina vuodesohva on muotoilultaan tyylikäs ja ajaton. Vuodesohvassa on jykevä ja laadukas Suomessa valmistettu jousitettu tuplamekanismi. Vuodesohvan saat levitettyä todella helposti ja nopeasti, saat levitettyä erikseen vain toisen puolen yhdelle nukkujalla tai molemmat puolet kahdelle nukkujalle. Molempien puolien ollessa avattuna vuodekoko on 136x194cm, joten siinä väliaikaisesti nukkuu kaksi aikuista. Myönnämme vuodesohvalle laadun takeena 20 vuoden runko, sekä jousitakuun. Usein vuodesohvissa ei ole niin hyvä istua kuin normaali sohvissa, mutta Aina vuodesohvassa istut tukevasti pidemmänkin aikaa ilman paikkojen puutumista, siksi tämän mallin voit sijoittaa vaikka olohuoneeseen jokapäiväiseen käyttöön.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu / Koivuvaneri runko, rungolle myönnämme 20 vuoden takuun.

Jousitus: Tukeva NoSag-teräsjousitus 20 vuoden takuulla.

Pehmusteet: Istuimessa HR35 erikoisvaahto ja selkätyynyssä HR25 vaahtoa.

Verhoilu: Piukkapunoksinen Das verhoilukangas on laadukas ja pitkäikäinen kangas. Se on pestävissssä 40asteen vesipesussa. (50%PP, 31%PES, 19%CO, 36.000 Martindale)

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aina vuodesohva 2-ist
Arviosi
Das verhoilukangas on tehtaalla verhoilusuojattu, mutta käsittely tulisi uusia noin kahden vuoden välein, riippuen hieman käytöstä. Kankaan pintaan tulle lian voit poistaa helposti kostealla liinalla kevyesti hinkaten. Puhdistamisen apuna voit käyttää myös verhoilupesu aineita jos tarve vaatii.
Finsoffat Suomi.