Mega säilytysarkku

Mega säilytyslaatikko on suuri ja vedenpitävä.

Tässä on säilytyslaatikko joka tosiaan pitää vettä eikä lähde isommallakaan tuulella lentoon. Tukeva Mega säilytysarkku tuo pehmusteille ja muille puutarhan tavaroille pidemmän käyttöiän kun ovat suojassa jatkuvalta kosteudelta ja auringolta. Tilaa moderni ja tyylikäs säilytyslaatikkosi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

760,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Heti varastossa 3-5 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 160cm
Syvyys: 82cm
Korkeus: 92cm

Tuotteen tiedot

Mega säilytyslaatikko valmistetaan laadukkaista materiaaleista niin, että pehmusteet ja muut tavarat pysyvät tallessa ja kuivina vesisateen sattuessa. Pehmustelaatikon runko valmistetaan alumiinista ja punos on korkealuokkaista läpivärjättyä ja UV-suojattua polyrottinkia. Laatikon sisäosassa on textil-line sisus niin, ettei vesi pääse laatikkoon sisälle. Sisäosa on hengittävää materiaalia ja näin pehmusteet ei homehdu laatikossa vaan saavat ilmaa. Tilaa tukeva ja pitkäikäinen säilytysarkku kalusteheinosten verkkokaupasta kotiin toimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini

Punos: Läpivärjätty UV-suojattu polyrottinki

Tuotteen kasaus: Toimitetaan esi kasattuna joten nopea ja helppo kasata.

Alumiinirunkoinen polyrottinki arkku on täysin huoltovapaa kesäkaluste. Puhtaana laatikon saat parhaiten pidettyä lämpöisellä vedellä huuhtelemalla. pinttyneemmän lian saat parhaiten pois lämpöisellä vedellä, miedolla pesuaineella sekä pehmeällä sienellä. Talvisin voit säilyttää arkun vaikka ulkona, kunhan peität sen asianmukaisesti MEGA kalustesuojalla.
Brafab Sweden.