Mega säilytysarkku

Rating:
100% of 100

Mega säilytyslaatikko on suuri ja vedenpitävä.

Tässä on säilytyslaatikko joka tosiaan pitää vettä eikä lähde isommallakaan tuulella lentoon. Tukeva Mega säilytysarkku tuo pehmusteille ja muille puutarhan tavaroille pidemmän käyttöiän kun ovat suojassa jatkuvalta kosteudelta ja auringolta. Tilaa moderni ja tyylikäs säilytyslaatikkosi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

760,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 160cm
Syvyys: 82cm
Korkeus: 92cm

Tuotteen tiedot

Mega säilytyslaatikko valmistetaan laadukkaista materiaaleista niin, että pehmusteet ja muut tavarat pysyvät tallessa ja kuivina vesisateen sattuessa. Pehmustelaatikon runko valmistetaan alumiinista ja punos on korkealuokkaista läpivärjättyä ja UV-suojattua polyrottinkia. Laatikon sisäosassa on textil-line sisus (musta) tai muovinen sisus rei’illä(harmaa) niin, ettei vesi pääse laatikkoon sisälle. Tilaa tukeva ja pitkäikäinen säilytysarkku kalusteheinosten verkkokaupasta kotiin toimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini

Punos: Läpivärjätty UV-suojattu polyrottinki

Tuotteen kasaus: Toimitetaan esikasattuna joten nopea ja helppo kasata.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mega säilytysarkku
Arviosi
Alumiinirunkoinen polyrottinki arkku on täysin huoltovapaa kesäkaluste. Puhtaana laatikon saat parhaiten pidettyä lämpöisellä vedellä huuhtelemalla. pinttyneemmän lian saat parhaiten pois lämpöisellä vedellä, miedolla pesuaineella sekä pehmeällä sienellä. Talvisin voit säilyttää arkun vaikka ulkona, kunhan peität sen asianmukaisesti MEGA kalustesuojalla.
Brafab Sweden.