Loke tuoli

Polyrottinkinen siro kesäkaluste tuoli keveällä muotoilulla.

Loke tuolit ovat muotoilultaan ajattomat ja sirot, siksi niitä onkin helppo yhdistellä useiden erityylisten pöytien kanssa. Laadukkaan alumiinirungon sekä läpivärjätyn polyrottingin ansiosta Loke tuolit ovat täysin huoltovapaita.

120,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 53cm
Syvyys: 60cm
Korkeus: 83cm
Istuinkorkeus: 45cm

Tuotteen tiedot

Siro ja kevyt rakenteinen Loke polyrottinkinen kesäkaluste ruokapöydäntuoli valmistetaan laadukkaista ja huoltovapaista materiaaleista. Ruostumaton alumiinirunko ja läpivärjätty polyrottinki yhdessä luovat upean kesäkaluste tuolin. Loke tuolit ovat päällekkäin niputettavia, joten ne on helppo siirrellä paikasta toiseen tai siirtää talveksi varastoon eikä ne vie paljoa tilaa. Tuoli on istuinmukavuudeltaan todella hyvä, kun kyseessä on ruokapöydän tuoli, on siinä luonnollisesti tukeva istua pidempäänkin ilman paikkojen puutumista. Tilaa omat polyrottinkiset Loke tuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: ruostumaton musta alumiinirunko

Punos: Läpivärjätty Uv-suojattu polyrottinkipunos

Tuotteen kasaus: Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna hotsatulla tukevalla rungolla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Loke tuoli
Arviosi
Loke kesäkaluste tuolit ovat täysin huoltovapaita. Pidä punos vain puhtaana runsaalla vedellä huuhtelemalla ja pöly irtoaa tuolin päältä. Jos tuolin pinnassa on pinttyneempää likaa, niin käytä apuna mietoa pesuainetta sekä pehmoista sientä/harjaa. Talvisin tuolit voit säilyttää vaikka ulkona jos varastointi tilaa ei ole riittävästi. Peitä tuolit vain asianmukaisesti suojaan suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista