Linz sivuvarjo 2.5x2.5m

Rating:
100% of 100

Tukeva sivulta tuleva aurinkovarjo.

Ruotsalaisen Brafabin valmistama sivulta tuleva aurinkovarjo tukevilla ja huoltovapailla materiaaleilla. Tilaa huippukätevä aurinkovarjosi nyt meiltä ja nauti kesästä.

399,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 250cm
Syvyys: 250cm
Korkeus: 263cm

Tuotteen tiedot

Laadukas ja todella kätevä sivulta tuleva aurinkovarjo huoltovapailla ja tukevilla materiaaleilla. 250g kangas on vedenpitävää materiaalia ja tukeva alumiinista valmistettu runko ei ruostu kosteimmissakaan olosuhteissa. Linz aurunkovarjo on mekanismeiltaan kätevä ja helppokäyttöinen, varjo avataan ja suljetaan helposti veivaamalla, varressa olevasta kahvasta pystyt helposti muuttamaan varjon kaltevuutta jolloin suojaat ruokapöydän tai oleskeluryhmän paremmin auringolta. Varjon jalkaosassa olevasta kahvasta painamalla pystyt pyörittämään varjoa 360astetta.

Aurinkovarjon voit kiinnittää vaikka terassiin kiinni ruuvein, tai lisää ostoskoriin myös sivuvarjolle tarkoitetut kivijalat jolla saat varjon pysymään paikoillaan. Valitse 2.5 metriseen sivuvarjoon mieluisa väritys ja tilaa uusi aurinkovarjosi nyt meiltä kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini.

Kangas: 250g kangas home-, sekä Uv-suojauksella.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin jalka irrallaan.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Linz sivuvarjo 2.5x2.5m
Arviosi
Aurinkovarjon kankaan puhdistat helposti lämpöisellä vedellä ja pehmoisella sienellä/harjalla kevyesti hinkaten. Talvisin varjo tulee säilyttää kuivissa tiloissa suojassa jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista