Turin tuoli

Turin tuoli

Ninja tuoli

Ninja tuoli

Turin tuoli käsinojilla

Upea tiikkinen kesätuoli Turin käsinojilla.

Tukeva ja ryhdikäs Turin käsinojatuoli laadukkailla materiaaleilla. Rakenna upea kesäkaluste kokonaisuus kattavasta Turin sarjasta. Tilaa tiikkiset Turin tuolit verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

129,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 55cm
Syvyys: 61cm
Korkeus: 87cm
Istuinkorkeus: 46cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Laadukas Brafabin valmistama teak kesäkaluste tuoli Turin valmistetaan laadukkaasti premium luokan tiikistä, Turin käsinojallinen tuoli on kasaantaitettava, joten niiden siirtely ja säilyttäminen on helppoa. Turin tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna. Yhdistele Turin käsinojallista tuolia muun Turin sarjan tuotteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus kotiin tai mökille.

Tekniset tiedot:

Materiaali: FSC-sertifioitu premium teak

Tuotteen toimitus: Valmiiksi kasattu

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Turin tuoli käsinojilla
Arviosi
Kaikki tiikki-puu puutarhakalusteet tulevat Brafabin sertifioiduilta plantaaseilta indonesiasta. Tiikki on paras pestä puulle tarkoitetulla puhdistusaineella. Kevyt lika, kuten pöly voidaan putsata lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kastele tiikki hyvin ennen pesemistä niin, että puun pinta muuttuu hieman pehmeäksi. Jos puunsyyt nousevat himean ylös pesun jälkeen, käy pöydänpinta kevyesti läpi pehmeällä hiomapaperilla. Naturelli tiikki kalusteisiin on tehty vettä hylkivä käsittely joten normaali vesipesu miedon saippuan avulla riittää. Tiikki kesäkalusteet voi öljytä Brafabin teakki öljyllä. Valkopigmentoidut tiikki kalusteet tulee pestä lämpimällä vedellä, miedolla pesuaineella ja pehmeällä sienellä. Ethän käytä öljymäisiä puhdistus tai hoitaineita pitääksesi valkoisen pigmentin kalusteissa. Harmaantunut tiikki on paras puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Käytäthän Brafabin valmistamia teakin suoja-aineita ylläpitääksesi likaa ja vettä hylkivää pintaa.
Brafab Sweden