Sunny säätötuoli

Brafabin valmistamat Sunny säätötuolit kodin terassille tai puutarhaan

Tilaa erittäin mukavasti istuttavat Sunny säätötuolit, valitse mieluisa väri ja yhdistele kymmenien ruokapöytä malliemme kanssa. Miellyttävän ja hieman joustavan tekstiilin ansiosta tuolit eivät vaadi pehmustetta.

189,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 60cm
Syvyys: 59cm
Korkeus: 111cm
Istuinkorkeus: 44cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Sunny terassikaluste säätötuolissa on kaikki mitä kesätuolilta tarvitset, sillä siinä nautit ryhdikkäästi istuen maittavat grilliherkut ja ruuan jälkeen molempia käsinojia nostamalla tuolin selkänoja taittuu 7 eri asentoon rentoutumista varten. Sunny tuoleja voi helposti yhdistellä eri tyylisten ja mallisten pöytien kanssa, tuolit sopivat myös mainiosti vaikka saunan terassille yksittäisiksi istumapaikoiksi. Tilaa omat huoltovapaat sunny kesätuolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Sunny tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ruostumattomalla alumiinirungolla. Erona edullisiin säätötuoleihin on se, että tuolien mekanismeissa ei ole missää käytetty muovia, vaan kaikki on alumiinia. Näin tuoli kestää pidempään ilman hajoavia muoviosia. Tuolin istuin sekä selkänojassa on huoltovapaata erittäin kestävää tekstiiliä.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sunny säätötuoli
Arviosi
Sunny terassikaluste tuolit ovat täysin huoltovapaita, puhtaana saat tuolit pysymään parhaiten vedellä ja pehmoisella sienellä kevyesti hinkaten. Jos tarve vaatii niin puhdistamisen apua voit käyttää mietoja pesuaineita.
Brafab Sweden