Avanti tuoli

Rating:
100% of 100

Ruokapöydän tuoli terassille tai puutarhaan upean modernilla ja keveällä muotoilulla.

Ruotsalaisen Brafabin valmistamat modernit ja keveät ruokapöydän tuolit sopivat varmasti joka kotiin. Alumiinirunkoon valmistettu Avanti tuoli on työnjäljeltään ja materiaaleiltaan huippuluokkaa. Tilaa valmiiksi kasatut Avanti kesätuolit verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

115,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 57cm
Syvyys: 60cm
Korkeus: 90cm
Istuinkorkeus: 42cm

Tuotteen tiedot

Avanti tuolissa on erittäin miellyttävä istua, sillä se ei ole liian ryhdikäs, mutta ei myöskään liian rento, vaan juuri sopiva ruokailemiseen. Tuolissa istuu pidemmänkin aikaa ilman paikkojen puutumista. Avanti tuolia voit yhdistellä monien eri ruokapöytiemme kanssa. Oli sitten tarve 2, 4,6 tai jopa kahdeksan hengen terassikaluste ruokailuryhmälle, niin Avanti tuoleilla se onnistuu. Tuolit ovat päällekkäin kasattavia, joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa. Alumiinirunkonsa ansiosta tuoli on keveä siirtää ja nostaa. Käsinojien päällä tyylikäs koristelista. Tilaa omat tuolisi verkosta kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Avanti kesätuolien runko on pulverimaalattua alumiinia ja ne toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna. Alumiinisen runkonsa ansiosta tuolit eivät pääse ruostumaan kosteimmissakaan olosuhteissa. Istuin, sekä selkänojassa on miellyttävää ja erittäin pitkäikäistä tekstiiliä joka on helppo pitää puhtaana ja kestää kovaakin käyttöä.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avanti tuoli
Arviosi
Avanti tuolit ovat täysin huoltovapaita, ainoastaan puhdistaminen riittää. Parhaiten saat maalatut alumiinipinnat sekä tekstiilit puhdistettua lämpöisellä vedellä ja pehmeällä sienellä. Talvisin tuolit voit vaikka säilyttää ulkona kunhan tuolit on peitetty asianmukaisesti suojaan jatkuvalta kosteudelta ja lumelta.
Brafab Sweden