Honka matto - Vm-carpet

Kaunis Honka matto upealla tyylillä ja laadukkailla materiaaleilla.

Tyylikäs Honka matto joka soveltuu kodin jokaiseen huoneeseen, myös julkisiin tiloihin. Helppohoitoinen ja laadukas tuote joka kestää vuosia uudenveroisenea.

119,00 € Normaali hinta 149,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Mattojen mitat:

80x150cm

80x200cm

80x250cm

133x200cm

160x230cm

200x130cm

ø133cm

ø160cm

ø200cm


Tuotteen tiedot

Vm-carpetin valmistama Honka matto on kaunis tuote niin designiltaan kuin materiaaleiltaan. Honka maton on suunnitellut Liisa Blom. Honka matossa on käytetty paperinarua, Honka-maton ansiosta paperinaru on saanut uuden, modernin ilmeen. Honka-matto on myös täysin pölyämätön, antistaattinen ja jokapäiväistä kulutusta hyvin kestävä tuote.

Tämä tuote sopii laatunsa ansiosta niin kodin kaikkiin tiloihin kuin myös julkisiin tiloihin. Matto on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella, tämä tekee matosta helppohoitoisen. Maton reunojen ympäri kiertää puuvilla kanttaus joka luo matolle tukevuutta.

Maton pohjassa on liukumaton Evapolytex käsittely joka estää mattoa liikkumasta asetetusta paikasta. Honka matto sopii kaikille lattia pinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin eikä jätä jälkiä lattiaan.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 90% paperinarua ja 10% polyesteriä.

Pohjaus: Evapolytex pohjusta.

Pesuohjeet Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Honka mattoa tulee imuroida normaalisti ja tuulettaa tarpeen vaatiessa. Tahrat tulee poistaa tuoreeltaan kostealla liinalla ilman hankausta.
Vm-carpet Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista