Rana aurinkovuode

Nauti auringosta huoltovapaassa aurinkovuoteessa.

Rana aurinkovuode on keveä ja ajaton malli. Keveän alumiinirungon ansiosta aurinkovuodetta on helppo siirrellä paikasta toiseen.

215,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 199cm
Leveys: 65cm
Korkeus: 94cm
Istuinkorkeus: 39cm

Tuotteen tiedot

Rana aurinkovuode on edullinen, mutta silti tukeva ja huoltovapaa aurinkovuode. Täysin alumiinista valmistettu aurinkovuode kestää säätä ja kosteutta eikä pääse vuosienkaan saatossa ruostumaan. Aurinkovuoteessa otat aurinkoa niin vatsallaan kuin selälläänkin, sillä selkänojaa saat säädettyä portaittan viiteen eri asentoon. Istuinosassa on mukavasti joustavaa tekstiiliä, joten se ei vaadi erikseen pehmustetta, vaan pelkkä pyyhkeen levittäminen sen päälle riittää. Tilaa valmiiksi kasattu aurinkovuoteesi verkkokaupastamme mustana tai valkoisena.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Creston tuolin runko on kokonaan pulverimaalattua alumiinia ja istuimessa sekä selkänojassa kestävää tummanharmaata textilene-verkkoa.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rana aurinkovuode
Arviosi
Puhdista aurinkovuode vedellä, sienellä/liinalla ja apuna voit käyttää mietoja pesuaineita. Talvisin aurinkosängyn voit säilyttää vaikka ulkona laadukkaiden materiaalien ansiosta, peitä se vain aurinkovuoteen kalustesuojalla.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista