Weldon ruokapöytä

Tyylikäs ja tukeva ristikkojalkainen ruokapöytä terassille tai puutarhaan.

Weldon pöytä on uusi malli Ruotsalaisen Brafabin valikoimassa, ruokapöydän tyylikäs ristikko jalka antaa pöydälle keveyttä ja uniikkia tyyliä samalla kuin paksu kansi luo pöydälle jyhkeän ja jämäkän ilmeen. Tilaa täysin huoltovapaa ruokapöytä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

595,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 200cm
Leveys: 100cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Weldon ruokapöydän tyyli on suoraviivainen ja yksinkertainen, mutta ristikkojalka antaa pöydälle hieman ilmettä. Pöydän rakenne on todella tukeva ja kestää kovaakin käyttöä. Pöydän jalat ja kansi on kokonaan huoltovapaata ja säänkestävää alumiinia. Pöydän kannessa olevissa alumiinilankuissa on puunsyy jäljitelmä. Yhdistele Weldon ruokapöydän kanssa kymmeniä ruokapöydän tuoli vaihtoehtoja ja rakenna unelmiesi kokonaisuus.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostuomaton alumiini

Värit: Musta ja valkoinen/harmaa

Tuotteen kasaus: Pöydän jalat tulee kiinnittää kanteen helposti ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Weldon ruokapöytä
Arviosi
Weldon ruokapöytä on täysin huoltovapaa puutarhakaluste, puhtaana saat tuotteen parhaiten pidettyä pehmoisella sienellä, lämpöisellä vedellä ja tarpeen vaatiessa apuna voit käyttää mietoa pesuaineitta. Talvisin pöytä on hyvä säilyttää joko kuivissa tiloissa tai asiallisesti peitettynä kalustesuojan alla suojassa suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.