Weldon pöytä + 6 Leone tuolia

Kuuden hengen kesäkaluste ruokailuryhmä upealla muotoilulla.

Weldon kesäkaluste ruokapöytä kuudella Leone tuolilla on tyylikäs kokonaisuus. Ruokailuryhmän muotoilu on ajaton ja yksinkertainen, siksi se sopii moniin eri tyylisiin koteihin. Tilaa oma huoltovapaa kesäkaluste ruokaryhmäsi kotiintoimitettuna haluamallasi värillä.

1 255,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 200cm

Leveys: 97cm

Korkeus: 74cm

Tuolien mitat:

Leveys: 56.5cm

Syvyys: 60cm

Korkeus: 89cm

Istuinkorkeus: 44cm


Tuotteen tiedot

Huoltovapaa Weldon kesäkaluste ruokapöytä ja Leone ruokapöydän tuolit valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla laadukkaista materiaaleista. Leone tuolit ovat keveitä siirrellä alumiinirunkonsa ansiosta, sekä ne ovat päällekkäin niputettavia jolloin niiden varastointi on helppoa ja vaivatonta. Tuolit eivät vaadi erikseen pehmustetta, sillä istuimessa ja selkänojassa oleva laadukas tekstiili joustaa mukavasti ja näin siinä istuu pidempäänkin ilman paikkojen puutumista. Weldon ruokapöytä on kokonaisuudessaa maalattua alumiinia, joten se kestää kovaa käyttöä, kosteutta sekä polttavaa aurinkoa vuosia ja vuosia uudenveroisena. Tilaa kuuden hengen kesäkaluste ruokailuryhmä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Ruostumaton alumiinirunko pulverimaalauksella.

Tuolien materiaalit: Leone tuolin runko on ruostumatonta pulverimaalattua alumiinia ja istuin, sekä selkänojassa on laadukasta tekstiiliä.

Tuotteiden kasaus: Leone tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja Weldon pöytä jalat irrallaan. Jalat kiinnitetään helposti kanteen kiinni ruuveilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy Weldon kesäkaluste ruokapöytä ja 6kpl Leone tuoleja.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Weldon pöytä + 6 Leone tuolia
Arviosi
Puhdista ruokailuryhmä kostealla liinalla/rätillä tai runsaalla vedellä huuhtoen. Muuta huoltoa Weldon ruokailuryhmä ei vaadi laadukkaiden materiaalien ansiosta. Talvisin voit säilyttää ruokailuryhmän vaikka ulkona, kunhan peität sen kalustesuojillamme suojaan lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista