Wilkie klaffipöytä 120cm

Wilkie klaffipöytä 120cm

Grandby ruokapöytä ø130cm

Grandby ruokapöytä ø130cm

Rodena ruokapöytä

Upea pyöreä 140cm tiikkipöytä terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.

Rodena terassikaluste ruokapöytä on upea tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Pöytä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla laadusta tinkimättä.

885,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Korkeus: 74,5cm
Halkaisija: 140cm

Tuotteen tiedot

Upea retro henkinen pyöreä tiikkinen terassikaluste ruokapöytä keveällä ja linjakkaalla muotoilulla. Rodena pöytä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla Premium tiikistä, joten se on työnjäljeltään omaa luokkaansa ja tiikin loppukäsittely on kädelle pehmoinen ja miellyttävä. Yhdistele pöydän kanssa useita eri tuolimallejamme, pöydän kanssa voit yhdistellä niin tiikkisiä, polyrottinkisia kuin alumiinisia tuoleja. Tilaa upea kesäkaluste pöytäsi terassille verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Premium teak

Tuotteen kasaus: Toimitetaan jalat irrallaan.

Tiikkisiä kesäkalusteita tulee öljytä kerran vuodessa jos tahdot niiden pitävän uudenveroisen värinsä, mutta öljyämättä jättäminenkään ei ole huono vaihtoehto, sillä silloin pöytä patinoituu arvokkaan harmahtavaksi. Tiikille on myös erikoispesuaineita sen varalle, että pöydän pintaan tulee likaa joka ei lähde pyyhkimällä. Kun pöytä ei ole käytössä, suosittelemme peittämään ruokapöydän kalustesuojillamme, näin pöytä on aina puhdas ja kuiva kun sille on käyttöä.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista